Combo hjerteformet nøglering

Varenummer: 210565

12 kr.

Klart hjerteformet nøglering med metal split nøglering. Den snoede metalring har en flad profil, som er ideel til forsendelser. Udskriv indlagte dimensioner: 5,8 cm x 5,0 cm.

Antal Pris pr. stk.
25 - 99 stk. 12 kr.
100 - 249 stk. 12 kr.
250 - 499 stk. 11 kr.
500 - 999 stk. 11 kr.
1.000+ stk. kr.
Log ind og bestil
Varenummer (SKU): 210565 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Produkt information

Fakta

Varenummer
210565
Vægt
20
Materiale
Mål
6,9 x 4,6 cm
Features
Dette produkt er FSC® certificeret (C166462).

Trykmetode

Dette produkt egner sig bedst til:
Tryk
Opstartspris
280
Minimum
25

Generel information

Hvordan bestiller jeg?

Vi anbefaler, at du foretager dine bestillinger på vores brugervenlige B2B-webshop. Her oprettes alle dine produkter, korrekturer, logoer osv. automatisk. Alternativt kan du også sende din bestilling via e-mail på info@sortiment.dk. Hvis du allerede har en bruger i vores system og benytter e-mail til bestillingen, vil tilbuddene og produkterne blive oprettet både på din brugerkonto og sendt til din e-mail.

Kan jeg få en korrektur?

Vi sikrer altid, at du godkender en korrektur og modtager et tilbud, inden din bestilling bliver bindende. Hvis du ønsker at se en korrektur med det samme, kan du blot sende os dit logo, og vi vil sørge for at have skitsen klar inden for få timer.

Kan jeg få en vareprøve?

Du kan nemt få en vareprøve og det er helt gratis, og såfremt du ønsker en vareprøve med dit logo er det forsat gratis hvid der kommer en bestilling på vareprøven efterfølgende. Hvis ikke vil der et trykgebyr på 399,- DKK

Betaling og faktura?

Betalingsproceduren hos sortiment.dk er enkel. Ved din første bestilling vil du altid blive påkrævet at betale før produktion påbegyndes. Efter første ordre eller en vellykket kreditkontrol vil faktura sendes på umiddelbart efter levering af din ordre med betalingsbetingelser på 8 dage medmindre andet er aftalt.

Har du spørgsmål?
Vi sidder klar til at hjælpe.

Yderligere information

Farve