Matcher

Varenummer: STSU799

Fra: 188 kr.

Set rme 1×1 ribben ved nakkekrage, rme hem og bundhem inde i sildeben baghals tape selv stof halvmne ved baghals enkelt nlestitch ved halsen krave armhul, rme hem og bund hem med dobbelt nle topstitch

Antal Discount (%) Pris pr. stk.
10 - 24 stk. 188 kr.
25 - 49 stk. 5 % 179 kr.
50 - 99 stk. 10 % 169 kr.
100 - 249 stk. 15 % 160 kr.
250+ stk. 20 % 150 kr.
Log ind og bestil

  Få en skarp pris indenfor 24 timer!


  Varenummer (SKU): STSU799 Kategorier: , , Tags: , ,

  Beskrivelse

  Produkt information

  Fakta

  Varenummer
  STSU799
  Vægt
  0.0
  Farver
  Grøn
  Materiale
  85% bomuld - Økologisk ring spundet kæmmet, 15% polyester - genanvendt

  Tryk & broderi prisliste

  Generel information

  Hvordan bestiller jeg?

  Vi anbefaler, at du foretager dine bestillinger på vores brugervenlige B2B-webshop. Her oprettes alle dine produkter, korrekturer, logoer osv. automatisk. Alternativt kan du også sende din bestilling via e-mail på [email protected]. Hvis du allerede har en bruger i vores system og benytter e-mail til bestillingen, vil tilbuddene og produkterne blive oprettet både på din brugerkonto og sendt til din e-mail.

  Kan jeg få en korrektur?

  Vi sikrer altid, at du godkender en korrektur og modtager et tilbud, inden din bestilling bliver bindende. Hvis du ønsker at se en korrektur med det samme, kan du blot sende os dit logo, og vi vil sørge for at have skitsen klar inden for få timer.

  Kan jeg få en vareprøve?

  Du kan nemt få en vareprøve og det er helt gratis, og såfremt du ønsker en vareprøve med dit logo er det forsat gratis hvid der kommer en bestilling på vareprøven efterfølgende. Hvis ikke vil der et trykgebyr på 399,- DKK

  Betaling og faktura?

  Betalingsproceduren hos sortiment.dk er enkel. Ved din første bestilling vil du altid blive påkrævet at betale før produktion påbegyndes. Efter første ordre eller en vellykket kreditkontrol vil faktura sendes på umiddelbart efter levering af din ordre med betalingsbetingelser på 8 dage medmindre andet er aftalt.

  Har du spørgsmål?
  Vi sidder klar til at hjælpe.

  Yderligere information

  Farve

  , , , , , , , , ,

  Størrelse

  , , , , , , ,