Klassisk solstol

Varenummer: 19557

349 kr.

Solstole med logo som kan købes fra kun 1 stk. Solstolen er fremstillet i træ med et stof i kraftigt polyester. Maksimal vægten er 120 kg. Solstolen har en stor trykflade, så hos sortiment kan du få lavet denne stol hvor dit tryk dækker hele stoffet.

Antal Discount (%) Pris pr. stk.
1 - 24 stk. 349 kr.
25 - 49 stk. 10 % 314 kr.
50 - 99 stk. 25 % 262 kr.
100 - 249 stk. 40 % 209 kr.
250+ stk. 50 % 175 kr.
Log ind og bestil

  Få en skarp pris indenfor 24 timer!


  Varenummer (SKU): 19557 Kategorier: , ,

  Beskrivelse

  Produkt information

  Fakta

  Varenummer
  19557
  Vægt
  Materiale
  Bøgetræ
  Mål
  120 x 60 x 8 cm
  Features
  Sommerhit

  Trykmetode

  Dette produkt egner sig bedst til:
  Digitalt tryk
  Opstartspris
  399
  Minimum
  1

  Maks trykflade

  All-over print

  Generel information

  Hvordan bestiller jeg?

  Vi anbefaler, at du foretager dine bestillinger på vores brugervenlige B2B-webshop. Her oprettes alle dine produkter, korrekturer, logoer osv. automatisk. Alternativt kan du også sende din bestilling via e-mail på [email protected]. Hvis du allerede har en bruger i vores system og benytter e-mail til bestillingen, vil tilbuddene og produkterne blive oprettet både på din brugerkonto og sendt til din e-mail.

  Kan jeg få en korrektur?

  Vi sikrer altid, at du godkender en korrektur og modtager et tilbud, inden din bestilling bliver bindende. Hvis du ønsker at se en korrektur med det samme, kan du blot sende os dit logo, og vi vil sørge for at have skitsen klar inden for få timer.

  Kan jeg få en vareprøve?

  Du kan nemt få en vareprøve og det er helt gratis, og såfremt du ønsker en vareprøve med dit logo er det forsat gratis hvid der kommer en bestilling på vareprøven efterfølgende. Hvis ikke vil der et trykgebyr på 399,- DKK

  Betaling og faktura?

  Betalingsproceduren hos sortiment.dk er enkel. Ved din første bestilling vil du altid blive påkrævet at betale før produktion påbegyndes. Efter første ordre eller en vellykket kreditkontrol vil faktura sendes på umiddelbart efter levering af din ordre med betalingsbetingelser på 8 dage medmindre andet er aftalt.

  Har du spørgsmål?
  Vi sidder klar til at hjælpe.