Skip to main content
Skal vi hjælpe med

Beklædning? reklameartikler? merchandise? firmagaver? skilte? displaysystemer?

Vi klæder virksomheder godt på!

Vi klæder virksomheder godt på!

Vi klæder virksomheder godt på!

Vi klæder virksomheder godt på!

Vi klæder virksomheder godt på!

Et ekstra service niveau

  • Vi ordner dit logo
  • Køb det du vil og lad os tage hånd om lagerpladsen.
  • GRATIS Designhjælp
  • Ubegrænset korrekturgange

Vores garanti & erfaring

  • Gratis vareprøve
  • Personlig service & rådgivning
  • Online værktøjer som aldrig før

Få svar på dit spørgsmål

Hvordan bestiller jeg?

Du bestiller nemmest via vores webshop. Den er nem at bruge. Der kan du uploade dit trykfil, se korrektur, tilbud og meget mere. Det er også fint at e-maile din bestilling til [email protected] – Du får altid en korrektur og ordrebekræftigelse som skal godkendes inden produktion påbegyndes.

Hvor bliver jeres produkter produceret?

Alle vore leverandører er nøje udvalgt og derfor er hovedparten af vores produkter også produceret i Danmark og indenfor EU. Har du en større ordre der kræver en special produktion, vil den blive produceret i Vietnam, hvor vi har et tæt samarbejde med to fabrikker. Vi har sikret at alle vores leverandører er kontrolleret og har færdighederne til at kunne udføre en bæredygtig og miljøvenlig produktion og at der ikke benyttes børnearbejde. Vi bygger relationer både med vores kunder men også med vores leverandører, hvorfor vi også har besøgt dem alle sammen i Danmark, Tyskland og Vietnam. På den måde kan vi sikre at kvaliteten og arbejdsforholdene lever op til vores egne og de EU krav der gælder for området.

Hvilken fil skal i bruge mit logo i?

For at få så nøjagtigt en gengivelse af dit logo som muligt, er det vigtigt, at logoet, du tilsender os, er en vektoriseret fil. Formatet skal være enten AI, EPS, SVG eller PDF.

Hvordan leveres varerne?

Alle varer leveres som firmapakke. Det er derfor vigtigt, at der er bemanding i kontortid hos modtageren. Det er desværre ikke altid muligt på forhånd at vide den nøjagtige dag og tidspunkt for levering.

Er priserne med eller uden moms?

Priserne er altid opgivet ekskl. moms.

Hvornår sker betaling?

Betaling sker normalt mod 8 dages faktura. Almindeligt kreditcheck foretages altid i forhold til nye kunder. Privatpersoner betaler altid i forskud.

Hvordan modtager jeg fakturaen?

Som standard sendes fakturaen på mail, men vi kan også fakturere via EAN eller sende fakturaen med post. Har du et konto hos os, kan du til hver en tid se og downloade dine fakturaer under “mine ordre”

Kan I tilbyde andre produkter end dem som ses på hjemmesiden?

Sortiment.dk har markedets mest omfattende sortiment. På hjemmesiden finder du tusindvis af produkter. Skulle du mod forventning ikke finde hvad du søger hjælper vi dog gerne med at skaffe produktet.