Slide 12

Profiltøj, løbetøj & arbejdstøj!

PROFILBEKLÆDNING

Gør din virksomhed synlig med firmatøj inkl. logo

Slide 12

ALT I LOGO PRODUKTER

VI KLÆDER VIRKSOMHEDER GODT PÅ!

Lad os hjælpe dig i mål.

Slide 5

Produkter med budskab i

Reklameartikler

En god brandinggave er en, som kunder og ansatte bruger igen og igen.

Slide 2

Forkæl dine ansatte med kendte brands!

Firmagaver

Julegaveshop med gaver fra anerkendte brands!

Kun de bedste brands!

Full 1
ANERKENDT PÅ LIVE TV
Vores merchandise har bla. været brugt som pynt i Go' Aften Live studiet.
Full 1
Full 2
Vi bakker op om det lokale foreningsliv!
En profittabel samarbejdsparter
Full 2
Full 3
Bæredygtig udvikling kræver, at vi arbejder sammen
Bæredygtighed er meget andet end grønne tiltag
Full 3
Full 3
Har du spørgsmål?
Vi sidder klar til at hjælpe!
Full 3
previous arrow
next arrow

VI ER SORTIMENT

Din partner indenfor

profilbeklædning, reklameartikler & merchandise

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan bestiller jeg?

Du bestiller nemmest via vores webshop. Den er nem at bruge. Der kan du uploade dit trykfil, se korrektur, tilbud og meget mere. Det er også fint at e-maile din bestilling til info@sortiment.dk – Du får altid en korrektur og ordrebekræftigelse som skal godkendes inden produktion påbegyndes.

Kan man få et prøvetryk?

Et prøvetryk er kun muligt at få ved meget store bestillinger. Det er nemlig meget dyrt at fremstille et prøvetryk. I stedet sender vi altid en korrektur, hvor du tydeligt ser hvordan trykket placeres på produktet.

Hvor bliver jeres produkter produceret?

Alle vore leverandører er nøje udvalgt og derfor er hovedparten af vores produkter også produceret i Danmark og indenfor EU. Har du en større ordre der kræver en special produktion, vil den blive produceret i Vietnam, hvor vi har et tæt samarbejde med to fabrikker. Vi har sikret at alle vores leverandører er kontrolleret og har færdighederne til at kunne udføre en bæredygtig og miljøvenlig produktion og at der ikke benyttes børnearbejde. Vi bygger relationer både med vores kunder men også med vores leverandører, hvorfor vi også har besøgt dem alle sammen i Danmark, Tyskland og Vietnam. På den måde kan vi sikre at kvaliteten og arbejdsforholdene lever op til vores egne og de EU krav der gælder for området.

Hvilken fil skal i bruge mit logo i?

For at få så nøjagtigt en gengivelse af dit logo som muligt, er det vigtigt, at logoet, du tilsender os, er en vektoriseret fil. Formatet skal være enten AI, EPS, SVG eller PDF.

Hvordan leveres varerne?

Alle varer leveres som firmapakke. Det er derfor vigtigt, at der er bemanding i kontortid hos modtageren. Det er desværre ikke altid muligt på forhånd at vide den nøjagtige dag og tidspunkt for levering.

Er priserne med eller uden moms?

Priserne er altid opgivet ekskl. moms.

Hvornår sker betaling?

Betaling sker normalt mod 8 dages faktura. Almindeligt kreditcheck foretages altid i forhold til nye kunder. Privatpersoner betaler altid i forskud.

Hvordan modtager jeg fakturaen?

Som standard sendes fakturaen på mail, men vi kan også fakturere via EAN eller sende fakturaen med post. Har du et konto hos os, kan du til hver en tid se og downloade dine fakturaer under “mine ordre”

Kan I tilbyde andre produkter end dem som ses på hjemmesiden?

Sortiment.dk har markedets mest omfattende sortiment. På hjemmesiden finder du tusindvis af produkter. Skulle du mod forventning ikke finde hvad du søger hjælper vi dog gerne med at skaffe produktet.

Fik du ikke svar på det du søgte? Så send os en besked.