Profilbeklædning.

Kvalitet og design går hos os, op i en højere enhed. Profilbeklædning er et vigtigt aspekt i virksomhedens ansigt udadtil, og den prioritet har vi de helt rette forudsætninger for at opfylde. Gå ombord i vores sortiment, der breder sig over tusindsvis af fede produkter fra førende leverandører. Vi lover dig at være med til at sikrer, at virksomheden får et skarpt og kompetent udtryk fra top til tå.

Opret en B2B konto nu!

Reklameartikler.

Med nogle af verdens førende leverandører i ryggen, garanterer vi de bedste reklameartikler til konkurrencedygtige priser, uden der bliver gået på kompromis med kvaliteten. Vi tilbyder et dybt sortiment med over 40.000 varenumre indenfor kategorien reklameartikler. Det kombinerer vi med vores personlige service og kompetencer, så vi i samarbejde med dig, kan finde frem til dine behov. Dette har allerede resulteret i et hav af forskellige flotte reklameartikler, der har hjulpet vores kunder på hver deres måde.

Se udvalget

Merchandise.

Vi syntes det skal være sjovt og ikke mindst en god forretning for dig, når du skal ud og have lavet dit eget merchandise. Vi forsøger derfor hver eneste dag at være med til at skabe de bedste rammer for at vores kunder får succes!
Hos os tilbyder vi derfor ganske gratis at stå for salget af dit merchandise. Valget er selvfølgelig dit! Læs meget mere om dette og se aktuelle projekter på vores merchandise shop side.

Gå til merchandise shop

Bred vifte af muligheder.

Se et lille udpluk af tidligere opgaver vi har lavet.

Så du os i Go' Aften Live?

Vores merchandise har blandt andet været brugt som pynt i Go' Aften Live studiet.

Vi klæder virksomheder godt på!

En bæredygtig udvikling kræver, at vi arbejder sammen

Bæredygtighed er meget andet end grønne tiltag

VI ER SORTIMENT

Din partner indenfor

profilbeklædning, reklameartikler & merchandise

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan foregår bestilling og korrektur hos jer?

Opret din virksomhed hos Sortiment. Du vil herefter få tildelt en bruger med brugervenlige funktioner og fordele. Her vil du blandt andet, digitalt kunne forespørge på de produkter du ønsker et tilbud på. Inden 24 timer vil dit produkt ligge klar på din profil med priser, billeder og en korrektur der kan hentes ned og printes ud, til din virksomhed. Selvfølgelig ganske gratis!

Hvad er en logobank?

Når du opretter en B2B konto hos os, får du adgang til din egen logobank. Her kan du uploade alle de logo’er du vil. Dine logo’er gemmes trygt hos os, og du har dem altid lige ved hånden når du skal bestille.

Hvor bliver jeres produkter produceret?

Alle vore leverandører er nøje udvalgt og derfor er hovedparten af vores produkter også produceret i Danmark og indenfor EU. Har du en større ordre der kræver en special produktion, vil den blive produceret i Vietnam, hvor vi har et tæt samarbejde med to fabrikker. Vi har sikret at alle vores leverandører er kontrolleret og har færdighederne til at kunne udføre en bæredygtig og miljøvenlig produktion og at der ikke benyttes børnearbejde. Vi bygger relationer både med vores kunder men også med vores leverandører, hvorfor vi også har besøgt dem alle sammen i Danmark, Tyskland og Vietnam. På den måde kan vi sikre at kvaliteten og arbejdsforholdene lever op til vores egne og de EU krav der gælder for området.

Hvilken fil skal i bruge mit logo i?

For at få så nøjagtigt en gengivelse af dit logo som muligt, er det vigtigt, at logoet, du tilsender os, er en vektoriseret fil. Formatet skal være enten AI, EPS, SVG eller PDF.

Hvad er en vektor fil?

En vektorfil er opbygget af tangenter mellem punkter, som former afrundede kurver i bogstaver og billeder. Det betyder, at et vektorbillede er 100% skalérbart og kan forstørres uophørligt uden kvalitetstab. For at kunne gengive dit logo i høj kvalitet er det vigtigt, at filen, vi arbejder med, er i vektorgrafik.

Hvor lang leveringstid er der?

Du vil altid få oplyst din leveringstid ved onlinekøb. Ved bestilling/forespørgsel pr. mail vil vi oplyse dig leveringstiden i det tilbud vi sender til dig. Vi lover dog at leveringstiden er utrolig effektiv hos os, selvom dine produkter skal tilpasses med logo eller design. På lagervarer vil leveringstiden typisk være 1-3 hverdage.

Ved trykordre er vores standard leveringstid 8-10 dage. Dog kan vi håndtere ekspress hvis du har en opgave der haster.
*gebyr pålægges.

Hvem står bag sortiment.dk

Sortiment.dk drives af Selskabet Sortiment ApS. Det ejes og drives af far og søn – Ken Degn og Rasmus Degn.

Fik du ikke svar på det du søgte? Så send os en besked.