Skip to main content

Brandingkataloget der er til at forstå

Vi har samlet en bred vifte af vores bestsellere - alt fra sportstøj til powerbanks og drikkedunke. Dit budskab og det rigtige produkt sender dit signal til omverdenen.

Åben hovedkatalog

Førstehåndsindtrykket tæller, når du
åbner en gave.

Ny medarbejder, kunde eller noget helt tredje? Få dit eget fuldfarvet omslag. Det ikke alene ser godt ud, men giver dig mulighed for at tilføje en specifik meddelelse/tekst.

Åben myboks katalog

En ekstra indsats for bæredygtighed

Sig det med bæredygtighed - Find en masse inspiration i dette katalog på hvordan i spreder et budskab der helt sikkert vil gøre at jeres kunder husker jer.

Se verdensmål katalog

Bæredygtige reklameartikler

Grundlaget for vores forretning, er at tilbyde sikre og kompatible produkter. I dette katalog finder du produkter der er med til at gøre planeten sundere og bedre. WIN WIN!

Åben kataloget

STAFET FOR LIVET 2022

Har dit hold styr på udstyret til dette års Stafet for livet? Se vores udvalg som er lavet i samarbejde med Stafet for Livet Haderslev.

Åben Stafet kataloget

VALG 2022

Få styr på din valgkampagne med fx. dansk producerede valgplakater og meget andet - kun hos sortiment.dk

Valgkatalog

Overtøj til alt slags vejr

Kampagnen sætter fokus på overtøj til alt slags vejr, der sikrer at medarbejderne er godt klædt på uanset vind og vejr.

Overtøj katalog

Vores bedst sælgende tøjbrand

Neutral® er resultatet af mere end 20 års erfaring i den konventionelle tekstilindustri, der er vidne til et konstant pres for lavere priser på bekostning af naturlige og menneskelige ressourcer. Se deres mange smukke styles i dette katalog og læs mere om deres arbejde

Se neutral kataloget

PADEL PADEL PADEL

Vi leverer unikke produkter, som folk husker, og med padel udstyr med logo eller spilletøj kan du sende dine vigtige budskaber ud gennem enten tøj til dine egne medarbejdere eller som sponsoreret tøj.

Padel katalog