Tutti frutti flaske med infuser

Varenummer: 100314

99 kr.

Tutti-frutti er en stor drikkeflaske på 740 ml med lidt ekstra. Den har en frugtinfuser med twist-on til at tilføje eventuelle urter eller frugter for at skabe en velsmagende drik. Flasken er nem at bruge takket være låget med twist-on-låg med en flip-top drikketud. Drej bunden af for at få adgang til infusionen og nem rengøring. Flasken er fremstillet af Eastman Tritan™ og er dermed BPA-fri, let, holdbar, lugtfri og slagfast.

Antal Discount (%) Pris pr. stk.
25 - 99 stk. 99 kr.
100 - 249 stk. 5 % 94 kr.
250 - 499 stk. 10 % 89 kr.
500 - 999 stk. 15 % 84 kr.
1.000+ stk. 35 % 64 kr.
Log ind og bestil

  Få en skarp pris indenfor 24 timer!


  Varenummer (SKU): 100314 Kategorier: , ,

  Beskrivelse

  Produkt information

  Fakta

  Varenummer
  100314
  Vægt
  181
  Materiale
  Mål
  25,9 x Ø 7,1 cm
  Features

  Trykmetode

  Dette produkt egner sig bedst til:
  Tryk
  Opstartspris
  280
  Minimum
  25

  Generel information

  Hvordan bestiller jeg?

  Vi anbefaler, at du foretager dine bestillinger på vores brugervenlige B2B-webshop. Her oprettes alle dine produkter, korrekturer, logoer osv. automatisk. Alternativt kan du også sende din bestilling via e-mail på info@sortiment.dk. Hvis du allerede har en bruger i vores system og benytter e-mail til bestillingen, vil tilbuddene og produkterne blive oprettet både på din brugerkonto og sendt til din e-mail.

  Kan jeg få en korrektur?

  Vi sikrer altid, at du godkender en korrektur og modtager et tilbud, inden din bestilling bliver bindende. Hvis du ønsker at se en korrektur med det samme, kan du blot sende os dit logo, og vi vil sørge for at have skitsen klar inden for få timer.

  Kan jeg få en vareprøve?

  Du kan nemt få en vareprøve og det er helt gratis, og såfremt du ønsker en vareprøve med dit logo er det forsat gratis hvid der kommer en bestilling på vareprøven efterfølgende. Hvis ikke vil der et trykgebyr på 399,- DKK

  Betaling og faktura?

  Betalingsproceduren hos sortiment.dk er enkel. Ved din første bestilling vil du altid blive påkrævet at betale før produktion påbegyndes. Efter første ordre eller en vellykket kreditkontrol vil faktura sendes på umiddelbart efter levering af din ordre med betalingsbetingelser på 8 dage medmindre andet er aftalt.

  Har du spørgsmål?
  Vi sidder klar til at hjælpe.

  Yderligere information

  Farve

  , , , , , , ,