Tidan 600 ml drikkeflaske i borosilikatglas med silikonegreb

Varenummer: 100666

212 kr.

Miljøvenlig genanvendelig drikkeflaske, der giver en ren vandoplevelse. Flasken er lavet af slidstærkt borosilikatglas, der bevarer den rene ægte friske smag i vandet, og den indeholder ingen skadelige kemikalier. Har et silikonegreb med et lækagesikkert låg lavet af økologisk bambus. Testet og godkendt i henhold til tysk fødevarelovgivning (LFGB) og testet for phthalater i henhold til REACH-reglerne. Rumindholdet er 600 ml. Ved at fjerne grebet og låget tåler flasken opvaskemaskine. Leveres i en gaveæske af genbrugspap.

Antal Discount (%) Pris pr. stk.
25 - 99 stk. 212 kr.
100 - 249 stk. 5 % 201 kr.
250 - 499 stk. 10 % 190 kr.
500 - 999 stk. 15 % 180 kr.
1.000+ stk. 35 % 137 kr.
Log ind og bestil

  Få en skarp pris indenfor 24 timer!


  Varenummer (SKU): 100666 Kategorier: , ,

  Beskrivelse

  Produkt information

  Fakta

  Varenummer
  100666
  Vægt
  312
  Materiale
  Mål
  22 x Ø 7 cm
  Features

  Trykmetode

  Dette produkt egner sig bedst til:
  Tryk
  Opstartspris
  280
  Minimum
  25

  Generel information

  Hvordan bestiller jeg?

  Vi anbefaler, at du foretager dine bestillinger på vores brugervenlige B2B-webshop. Her oprettes alle dine produkter, korrekturer, logoer osv. automatisk. Alternativt kan du også sende din bestilling via e-mail på info@sortiment.dk. Hvis du allerede har en bruger i vores system og benytter e-mail til bestillingen, vil tilbuddene og produkterne blive oprettet både på din brugerkonto og sendt til din e-mail.

  Kan jeg få en korrektur?

  Vi sikrer altid, at du godkender en korrektur og modtager et tilbud, inden din bestilling bliver bindende. Hvis du ønsker at se en korrektur med det samme, kan du blot sende os dit logo, og vi vil sørge for at have skitsen klar inden for få timer.

  Kan jeg få en vareprøve?

  Du kan nemt få en vareprøve og det er helt gratis, og såfremt du ønsker en vareprøve med dit logo er det forsat gratis hvid der kommer en bestilling på vareprøven efterfølgende. Hvis ikke vil der et trykgebyr på 399,- DKK

  Betaling og faktura?

  Betalingsproceduren hos sortiment.dk er enkel. Ved din første bestilling vil du altid blive påkrævet at betale før produktion påbegyndes. Efter første ordre eller en vellykket kreditkontrol vil faktura sendes på umiddelbart efter levering af din ordre med betalingsbetingelser på 8 dage medmindre andet er aftalt.

  Har du spørgsmål?
  Vi sidder klar til at hjælpe.

  Yderligere information

  Farve

  , , ,