Madras mulepose i bomuld 7L

Varenummer: 120181

Fra: 10 kr.

Madras mulepose er den perfekte mulepose til at give væk under et arrangement, en konference eller til at bruge som indkøbspose til små dagligvarer. Bomuldstætheden på 140 g/m² bomuld gør muleposen robust, langtidsholdbar og velegnet til at bære tunge genstande i hovedrummet. Med de 30 cm lange skulderhåndtag er denne mulepose nem at bære rundt på. Fremstillet i Indien og OEKO-Tex certificeret. Holdbar op til 5 kg.

Antal Discount (%) Pris pr. stk.
100 stk. 10 kr.
100 - 249 stk. 10 % kr.
250 - 499 stk. 15 % kr.
500 - 999 stk. 20 % kr.
1.000+ stk. 35 % kr.
Log ind og bestil

  Få en skarp pris indenfor 24 timer!


  Beskrivelse

  Produkt information

  Fakta

  Varenummer
  12018100
  Vægt
  67
  Materiale
  Bomuld, 140 g/m2
  Mål
  Features
  Vævet etiket

  Trykmetode

  Dette produkt egner sig bedst til:
  Serigrafi
  Opstartspris
  Minimum

  Maks trykflade

  280 x 310 mm

  Generel information

  Hvordan bestiller jeg?

  Vi anbefaler, at du foretager dine bestillinger på vores brugervenlige B2B-webshop. Her oprettes alle dine produkter, korrekturer, logoer osv. automatisk. Alternativt kan du også sende din bestilling via e-mail på [email protected]. Hvis du allerede har en bruger i vores system og benytter e-mail til bestillingen, vil tilbuddene og produkterne blive oprettet både på din brugerkonto og sendt til din e-mail.

  Kan jeg få en korrektur?

  Vi sikrer altid, at du godkender en korrektur og modtager et tilbud, inden din bestilling bliver bindende. Hvis du ønsker at se en korrektur med det samme, kan du blot sende os dit logo, og vi vil sørge for at have skitsen klar inden for få timer.

  Kan jeg få en vareprøve?

  Du kan nemt få en vareprøve og det er helt gratis, og såfremt du ønsker en vareprøve med dit logo er det forsat gratis hvid der kommer en bestilling på vareprøven efterfølgende. Hvis ikke vil der et trykgebyr på 399,- DKK

  Betaling og faktura?

  Betalingsproceduren hos sortiment.dk er enkel. Ved din første bestilling vil du altid blive påkrævet at betale før produktion påbegyndes. Efter første ordre eller en vellykket kreditkontrol vil faktura sendes på umiddelbart efter levering af din ordre med betalingsbetingelser på 8 dage medmindre andet er aftalt.

  Har du spørgsmål?
  Vi sidder klar til at hjælpe.

  Yderligere information

  Vægt 15 kg
  Størrelse 39 × 59 × 27 cm
  Farve

  , , , , , , , , , , , , ,