Hybrid-Stretch Bodywarmer

Varenummer: 9114

520 kr.

Denne Hybrid-Stretch Bodywarmer er lavet af 300T polyester i en kombination med stretch fleece. Fleecen er på vestens sider, mens kroppen er isoleret med premium DuPont™ padding. Bodywarmeren har elastisk bånd forneden og langs armhullerne for et moderne look. Den har kvalitets SBS lynlåse, inderlomme og to store skjulte forlommer.

Antal Pris pr. stk.
10 - 24 stk. 520 kr.
25 - 49 stk. 494 kr.
50 - 99 stk. 468 kr.
100 - 249 stk. 442 kr.
250 - 499 stk. 390 kr.
500+ stk. 338 kr.
Log ind og bestil
Varenummer (SKU): 9114 Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

Produkt information

Fakta

Varenummer
9114
Vægt
370
Farver
Sort/Sort
Materiale
100% polyester 300T - 90% polyester / 10% elastan med 100% polyester 380T foring og DuPont™ polstring

Features

Faconsyet

Tryk & broderi prisliste

Generel information

Hvordan bestiller jeg?

Vi anbefaler, at du foretager dine bestillinger på vores brugervenlige B2B-webshop. Her oprettes alle dine produkter, korrekturer, logoer osv. automatisk. Alternativt kan du også sende din bestilling via e-mail på info@sortiment.dk. Hvis du allerede har en bruger i vores system og benytter e-mail til bestillingen, vil tilbuddene og produkterne blive oprettet både på din brugerkonto og sendt til din e-mail.

Kan jeg få en korrektur?

Vi sikrer altid, at du godkender en korrektur og modtager et tilbud, inden din bestilling bliver bindende. Hvis du ønsker at se en korrektur med det samme, kan du blot sende os dit logo, og vi vil sørge for at have skitsen klar inden for få timer.

Kan jeg få en vareprøve?

Du kan nemt få en vareprøve og det er helt gratis, og såfremt du ønsker en vareprøve med dit logo er det forsat gratis hvid der kommer en bestilling på vareprøven efterfølgende. Hvis ikke vil der et trykgebyr på 399,- DKK

Betaling og faktura?

Betalingsproceduren hos sortiment.dk er enkel. Ved din første bestilling vil du altid blive påkrævet at betale før produktion påbegyndes. Efter første ordre eller en vellykket kreditkontrol vil faktura sendes på umiddelbart efter levering af din ordre med betalingsbetingelser på 8 dage medmindre andet er aftalt.

Har du spørgsmål?
Vi sidder klar til at hjælpe.

Yderligere information

Farve

, ,

Størrelse

, , , , , ,

Brand

Teejays