Crescent

Varenummer: CRES-M

799 kr.

Kombinationen af et førsteklasses design suppleret med vores ekspertise inden for kvalitetsovertøj gør Crescent til en alsidig hybridjakke, elegant designet til lag-på-lag i de fleste vejrforhold.

Med strikkede ærmer bondet med fleece og strategisk placerede paneler med vattering i genanvendt polyester på forstykket, giver denne luksuriøse hybridjakke essentiel varme, hvor du har mest brug for det.

Crescent er et alsidigt stykke overtøj, der passer fint sammen med en både klassisk og mere moderne stil. Herreversionen har en opretstående krave, og dameversionen har et feminint design med en nedringet krave.

• YKK metalux lynlås
• Vattering i genanvendt Polyester
• Sidelommer med lynlås

Antal Discount (%) Pris pr. stk.
10 - 24 stk. 799 kr.
25 - 49 stk. 5 % 759 kr.
50 - 99 stk. 10 % 719 kr.
100 - 249 stk. 15 % 679 kr.
250+ stk. 20 % 639 kr.
Log ind og bestil

  Få en skarp pris indenfor 24 timer!


  Varenummer (SKU): CRES-M Kategorier: , , Tag:

  Beskrivelse

  Produkt information

  Fakta

  Varenummer
  CRES-M
  Vægt
  740
  Farver
  Navy
  Materiale
  Fleece metervare: 45% genanvendt Polyester, 52% Polyester, 3% Elastan. Front metervare: 100% Polyester.Front vattering: 100% genanvendt Polyester.Foring: 100% genanvendt Polyester.Rib: 95% Polyester, 5% Elastan.

  Tryk & broderi prisliste

  Generel information

  Hvordan bestiller jeg?

  Vi anbefaler, at du foretager dine bestillinger på vores brugervenlige B2B-webshop. Her oprettes alle dine produkter, korrekturer, logoer osv. automatisk. Alternativt kan du også sende din bestilling via e-mail på [email protected]. Hvis du allerede har en bruger i vores system og benytter e-mail til bestillingen, vil tilbuddene og produkterne blive oprettet både på din brugerkonto og sendt til din e-mail.

  Kan jeg få en korrektur?

  Vi sikrer altid, at du godkender en korrektur og modtager et tilbud, inden din bestilling bliver bindende. Hvis du ønsker at se en korrektur med det samme, kan du blot sende os dit logo, og vi vil sørge for at have skitsen klar inden for få timer.

  Kan jeg få en vareprøve?

  Du kan nemt få en vareprøve og det er helt gratis, og såfremt du ønsker en vareprøve med dit logo er det forsat gratis hvid der kommer en bestilling på vareprøven efterfølgende. Hvis ikke vil der et trykgebyr på 399,- DKK

  Betaling og faktura?

  Betalingsproceduren hos sortiment.dk er enkel. Ved din første bestilling vil du altid blive påkrævet at betale før produktion påbegyndes. Efter første ordre eller en vellykket kreditkontrol vil faktura sendes på umiddelbart efter levering af din ordre med betalingsbetingelser på 8 dage medmindre andet er aftalt.

  Har du spørgsmål?
  Vi sidder klar til at hjælpe.

  Yderligere information

  Farve

  Størrelse

  , , , , , ,