CamelBak® Chute Mag 600 ml kobber vakuum isoleret flaske

Varenummer: 100582

360 kr.

Dobbelt-vægs rustfrit stål vakuum konstruktion med kobber isolering, som sørger for, at din drik forbliver kold i 24 timer og varm i mindst 8 timer. Udformningen forhindrer også kondens på ydersiden af flasken. Lækage sikkert skrue-låg med magnetisk bærehåndtag, der holder på låget, mens der drikkes. Ergonomisk drikkegrænseflade, der leverer en høj vandstrøm uden plasken eller spild. Den brede åbning muliggør nem rengøring og påfyldning. Mode, holdbar pulverbelægning. Rumindholdet er 600ml. Livstidsgaranti ved produktionsfejl med Got Your Bak™.

Antal Discount (%) Pris pr. stk.
10 - 99 stk. 360 kr.
100 - 249 stk. 10 % 324 kr.
250 - 499 stk. 15 % 306 kr.
500 - 999 stk. 20 % 288 kr.
1.000+ stk. 35 % 234 kr.
Log ind og bestil

  Få en skarp pris indenfor 24 timer!


  Varenummer (SKU): 100582 Kategorier: , , Tag:

  Beskrivelse

  Produkt information

  Fakta

  Varenummer
  10058200
  Vægt
  325
  Materiale
  Rustfrit stål
  Mål
  Features
  Lækagesikker, Ingen kondensdannelse

  Trykmetode

  Dette produkt egner sig bedst til:
  Tampontryk
  Opstartspris
  Minimum
  10

  Maks trykflade

  45 x 60 mm

  Generel information

  Hvordan bestiller jeg?

  Vi anbefaler, at du foretager dine bestillinger på vores brugervenlige B2B-webshop. Her oprettes alle dine produkter, korrekturer, logoer osv. automatisk. Alternativt kan du også sende din bestilling via e-mail på [email protected]. Hvis du allerede har en bruger i vores system og benytter e-mail til bestillingen, vil tilbuddene og produkterne blive oprettet både på din brugerkonto og sendt til din e-mail.

  Kan jeg få en korrektur?

  Vi sikrer altid, at du godkender en korrektur og modtager et tilbud, inden din bestilling bliver bindende. Hvis du ønsker at se en korrektur med det samme, kan du blot sende os dit logo, og vi vil sørge for at have skitsen klar inden for få timer.

  Kan jeg få en vareprøve?

  Du kan nemt få en vareprøve og det er helt gratis, og såfremt du ønsker en vareprøve med dit logo er det forsat gratis hvid der kommer en bestilling på vareprøven efterfølgende. Hvis ikke vil der et trykgebyr på 399,- DKK

  Betaling og faktura?

  Betalingsproceduren hos sortiment.dk er enkel. Ved din første bestilling vil du altid blive påkrævet at betale før produktion påbegyndes. Efter første ordre eller en vellykket kreditkontrol vil faktura sendes på umiddelbart efter levering af din ordre med betalingsbetingelser på 8 dage medmindre andet er aftalt.

  Har du spørgsmål?
  Vi sidder klar til at hjælpe.

  Yderligere information

  Vægt 9 kg
  Størrelse 42 × 49 × 28 cm
  Farve

  , , ,