Aspen

Varenummer: ASPE-M

599 kr.

Aspen er en luftig og ultra-let jakke. Den er yderst behagelig at have på og let at bære eller pakke væk, når temperaturen stiger.

Denne fjerlette jakke er lavet af genanvendt nylon og det utroligt stærke, tynde og fleksible materiale Graphene, hvilket gør Aspen til en sand nødvendighed ved enhver udendørs aktivitet hele året rundt.

Nyd de unikke fordele ved den miljøvenlige Sorona® Aura-isolering, der leverer en dunlignende lethed og høj komfort, du ønsker hele året rundt.

• Genanvendt tekstil
• Letvægtsmaterialer
• Sidelommer med lynlås

Antal Discount (%) Pris pr. stk.
10 - 24 stk. 599 kr.
25 - 49 stk. 5 % 569 kr.
50 - 99 stk. 10 % 539 kr.
100 - 249 stk. 15 % 509 kr.
250 - 499 stk. 20 % 479 kr.
500+ stk. 35 % 389 kr.
Log ind og bestil

  Få en skarp pris indenfor 24 timer!


  Varenummer (SKU): ASPE-M Kategorier: , Tag:

  Beskrivelse

  Produkt information

  Fakta

  Varenummer
  ASPE-M
  Vægt
  420
  Farver
  Navy
  Materiale
  Yderstof: 97% genanvendt Nylon, 3% GrapheneForing: 100% genanvendt NylonVattering: 100% polyetser, Sorona® Aura (AURA isolering er lavet af 30% biobaseret materiale)

  Tryk & broderi prisliste

  Generel information

  Hvordan bestiller jeg?

  Vi anbefaler, at du foretager dine bestillinger på vores brugervenlige B2B-webshop. Her oprettes alle dine produkter, korrekturer, logoer osv. automatisk. Alternativt kan du også sende din bestilling via e-mail på [email protected]. Hvis du allerede har en bruger i vores system og benytter e-mail til bestillingen, vil tilbuddene og produkterne blive oprettet både på din brugerkonto og sendt til din e-mail.

  Kan jeg få en korrektur?

  Vi sikrer altid, at du godkender en korrektur og modtager et tilbud, inden din bestilling bliver bindende. Hvis du ønsker at se en korrektur med det samme, kan du blot sende os dit logo, og vi vil sørge for at have skitsen klar inden for få timer.

  Kan jeg få en vareprøve?

  Du kan nemt få en vareprøve og det er helt gratis, og såfremt du ønsker en vareprøve med dit logo er det forsat gratis hvid der kommer en bestilling på vareprøven efterfølgende. Hvis ikke vil der et trykgebyr på 399,- DKK

  Betaling og faktura?

  Betalingsproceduren hos sortiment.dk er enkel. Ved din første bestilling vil du altid blive påkrævet at betale før produktion påbegyndes. Efter første ordre eller en vellykket kreditkontrol vil faktura sendes på umiddelbart efter levering af din ordre med betalingsbetingelser på 8 dage medmindre andet er aftalt.

  Har du spørgsmål?
  Vi sidder klar til at hjælpe.

  Yderligere information

  Farve

  ,

  Størrelse

  , , , , , ,