Swiss Peak luksus A5 notesbog og pennesæt

Varenummer: P772.92

146 kr.

Denne notesbog og pennesæt er et fantastisk valg til det smarte og sofistikerede kontor. Notesbogen har en PU overflader med tekstur samt metal logo. 80 ark /160 siders 80 grams creme farvet papir. Penne har Tysk blæk og en skrivelænge på omkring 1.200 meter. Pakket i luksus gaveæske.

Antal Pris pr. stk.
1 - 99 stk. 146 kr.
100 - 249 stk. 139 kr.
250 - 499 stk. 132 kr.
500 - 999 stk. 124 kr.
1.000+ stk. 95 kr.
Log ind og bestil
Varenummer (SKU): P772.92 Kategorier: ,

Beskrivelse

Produkt information

Fakta

Varenummer
P772.92
Vægt
Materiale
PU, Papir
Mål
21 x 14 x 1.8 cm
Features

Trykmetode

Dette produkt egner sig bedst til:
CO2 gravering
Opstartspris
190
Minimum
1

Generel information

Hvordan bestiller jeg?

Vi anbefaler, at du foretager dine bestillinger på vores brugervenlige B2B-webshop. Her oprettes alle dine produkter, korrekturer, logoer osv. automatisk. Alternativt kan du også sende din bestilling via e-mail på info@sortiment.dk. Hvis du allerede har en bruger i vores system og benytter e-mail til bestillingen, vil tilbuddene og produkterne blive oprettet både på din brugerkonto og sendt til din e-mail.

Kan jeg få en korrektur?

Vi sikrer altid, at du godkender en korrektur og modtager et tilbud, inden din bestilling bliver bindende. Hvis du ønsker at se en korrektur med det samme, kan du blot sende os dit logo, og vi vil sørge for at have skitsen klar inden for få timer.

Kan jeg få en vareprøve?

Du kan nemt få en vareprøve og det er helt gratis, og såfremt du ønsker en vareprøve med dit logo er det forsat gratis hvid der kommer en bestilling på vareprøven efterfølgende. Hvis ikke vil der et trykgebyr på 399,- DKK

Betaling og faktura?

Betalingsproceduren hos sortiment.dk er enkel. Ved din første bestilling vil du altid blive påkrævet at betale før produktion påbegyndes. Efter første ordre eller en vellykket kreditkontrol vil faktura sendes på umiddelbart efter levering af din ordre med betalingsbetingelser på 8 dage medmindre andet er aftalt.

Har du spørgsmål?
Vi sidder klar til at hjælpe.

Yderligere information

Farve

Brand

Swiss Peak