Metro krus i RCS Genanvendt rustfrit stål

Varenummer: P435.04

100 kr.

Metro er et 300 ml krus, hvor stilen er enkelhed. En klassisk form perfekt til alle dine yndlingsdrikke. Fremstillet af RCS (Recycled Claim Standard) certificerede genbrugsmaterialer. RCS-certificering sikrer en fuldstændig certificeret forsyningskæde af de genanvendte materialer. Samlet genbrugsindhold: 37% baseret på samlet artikelvægt. BPA fri. Kapacitet 300ml. Inkl. FSC-certificeret® kraftemballage. Registreret design®

Antal Discount (%) Pris pr. stk.
1 - 99 stk. 100 kr.
100 - 249 stk. 5 % 95 kr.
250 - 499 stk. 10 % 90 kr.
500 - 999 stk. 15 % 85 kr.
1.000+ stk. 35 % 65 kr.
Log ind og bestil

  Få en skarp pris indenfor 24 timer!


  Varenummer (SKU): P435.04 Kategorier: , , Tags: , ,

  Beskrivelse

  Produkt information

  Fakta

  Varenummer
  P435.04
  Vægt
  Materiale
  Genanvendt rustfrit stål, PP
  Mål
  15.5 x ø 7 cm
  Features
  Spildsikker

  Trykmetode

  Dette produkt egner sig bedst til:
  Digitalt rundprint
  Opstartspris
  280
  Minimum
  1

  Generel information

  Hvordan bestiller jeg?

  Vi anbefaler, at du foretager dine bestillinger på vores brugervenlige B2B-webshop. Her oprettes alle dine produkter, korrekturer, logoer osv. automatisk. Alternativt kan du også sende din bestilling via e-mail på info@sortiment.dk. Hvis du allerede har en bruger i vores system og benytter e-mail til bestillingen, vil tilbuddene og produkterne blive oprettet både på din brugerkonto og sendt til din e-mail.

  Kan jeg få en korrektur?

  Vi sikrer altid, at du godkender en korrektur og modtager et tilbud, inden din bestilling bliver bindende. Hvis du ønsker at se en korrektur med det samme, kan du blot sende os dit logo, og vi vil sørge for at have skitsen klar inden for få timer.

  Kan jeg få en vareprøve?

  Du kan nemt få en vareprøve og det er helt gratis, og såfremt du ønsker en vareprøve med dit logo er det forsat gratis hvid der kommer en bestilling på vareprøven efterfølgende. Hvis ikke vil der et trykgebyr på 399,- DKK

  Betaling og faktura?

  Betalingsproceduren hos sortiment.dk er enkel. Ved din første bestilling vil du altid blive påkrævet at betale før produktion påbegyndes. Efter første ordre eller en vellykket kreditkontrol vil faktura sendes på umiddelbart efter levering af din ordre med betalingsbetingelser på 8 dage medmindre andet er aftalt.

  Har du spørgsmål?
  Vi sidder klar til at hjælpe.

  Yderligere information

  Farve

  , , ,

  Brand

  XD Xclusive