XDDesign Pas holder

Varenummer: P705.82

221 kr.

Denne XD Design pas holder, beskytter dit pas og dine værdier. Hold dit pas sikret fra skimming i den RFID beskyttede lomme og have dit boarding kort indenfor rækkevidde i den magnet lukkede lomme. Det specielle ved denne pas holder er at den også kan anvendes som telefon stand, så du kan se dine videoer når de rejser. Det 3 i 1 indvendige opbevaringsrum tillader at du også kan anvende det som pung og telefon lomme. Passer til telefoner i op til 5.5″ størrelse. Fremstillet af genbrugsmaterialer og AWARE™-teknologi, der sparer liter vand i produktionsprocessen. Registreret design®.

Antal Pris pr. stk.
1 - 99 stk. 221 kr.
100 - 249 stk. 210 kr.
250 - 499 stk. 199 kr.
500 - 999 stk. 188 kr.
1.000+ stk. 144 kr.
Log ind og bestil
Varenummer (SKU): P705.82 Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

Produkt information

Fakta

Varenummer
P705.82
Vægt
Materiale
rPET, Polyester
Mål
12.8 x 2.8 x 19 cm
Features

Trykmetode

Dette produkt egner sig bedst til:
Transfer
Opstartspris
280
Minimum
1

Generel information

Hvordan bestiller jeg?

Vi anbefaler, at du foretager dine bestillinger på vores brugervenlige B2B-webshop. Her oprettes alle dine produkter, korrekturer, logoer osv. automatisk. Alternativt kan du også sende din bestilling via e-mail på info@sortiment.dk. Hvis du allerede har en bruger i vores system og benytter e-mail til bestillingen, vil tilbuddene og produkterne blive oprettet både på din brugerkonto og sendt til din e-mail.

Kan jeg få en korrektur?

Vi sikrer altid, at du godkender en korrektur og modtager et tilbud, inden din bestilling bliver bindende. Hvis du ønsker at se en korrektur med det samme, kan du blot sende os dit logo, og vi vil sørge for at have skitsen klar inden for få timer.

Kan jeg få en vareprøve?

Du kan nemt få en vareprøve og det er helt gratis, og såfremt du ønsker en vareprøve med dit logo er det forsat gratis hvid der kommer en bestilling på vareprøven efterfølgende. Hvis ikke vil der et trykgebyr på 399,- DKK

Betaling og faktura?

Betalingsproceduren hos sortiment.dk er enkel. Ved din første bestilling vil du altid blive påkrævet at betale før produktion påbegyndes. Efter første ordre eller en vellykket kreditkontrol vil faktura sendes på umiddelbart efter levering af din ordre med betalingsbetingelser på 8 dage medmindre andet er aftalt.

Har du spørgsmål?
Vi sidder klar til at hjælpe.

Yderligere information

Farve

Brand

XD Design