Women’s Crossover Bodywarmer

Varenummer: 9625

480 kr.

Til denne moderigtige bodywarmer har vi brugt en kombination af en let polyester 300T med polyester padding og softshell, som giver et sporty, urbant look.

Antal Pris pr. stk.
10 - 24 stk. 480 kr.
25 - 49 stk. 456 kr.
50 - 99 stk. 432 kr.
100 - 249 stk. 408 kr.
250 - 499 stk. 360 kr.
500+ stk. 312 kr.
Log ind og bestil
Varenummer (SKU): 9625 Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

Produkt information

Fakta

Varenummer
9625
Vægt
530
Farver
Sort/BLK/BLK
Materiale
100% polyester 300T med 95% polyester / 5% elastan softshell. 100% polyester foring and polstring

Features

Skræddersyet facon

Tryk & broderi prisliste

Generel information

Hvordan bestiller jeg?

Vi anbefaler, at du foretager dine bestillinger på vores brugervenlige B2B-webshop. Her oprettes alle dine produkter, korrekturer, logoer osv. automatisk. Alternativt kan du også sende din bestilling via e-mail på info@sortiment.dk. Hvis du allerede har en bruger i vores system og benytter e-mail til bestillingen, vil tilbuddene og produkterne blive oprettet både på din brugerkonto og sendt til din e-mail.

Kan jeg få en korrektur?

Vi sikrer altid, at du godkender en korrektur og modtager et tilbud, inden din bestilling bliver bindende. Hvis du ønsker at se en korrektur med det samme, kan du blot sende os dit logo, og vi vil sørge for at have skitsen klar inden for få timer.

Kan jeg få en vareprøve?

Du kan nemt få en vareprøve og det er helt gratis, og såfremt du ønsker en vareprøve med dit logo er det forsat gratis hvid der kommer en bestilling på vareprøven efterfølgende. Hvis ikke vil der et trykgebyr på 399,- DKK

Betaling og faktura?

Betalingsproceduren hos sortiment.dk er enkel. Ved din første bestilling vil du altid blive påkrævet at betale før produktion påbegyndes. Efter første ordre eller en vellykket kreditkontrol vil faktura sendes på umiddelbart efter levering af din ordre med betalingsbetingelser på 8 dage medmindre andet er aftalt.

Har du spørgsmål?
Vi sidder klar til at hjælpe.

Yderligere information

Farve

Størrelse

, , , , ,

Brand

Teejays