Trailhead 15 tommers GRS genanvendt letvægts laptoprygsæk 14 L

Varenummer: 120682

353 kr.

Rygsækken Trailhead på 14 liter er fremstillet af GRS genanvendt og vandafvisende stof og har også GRS genanvendt foring. Den er en 14 liters rygsæk, der er yderst alsidig og har en aftagelig taljepakke med lynlås, der er fastgjort på forsiden af tasken, så du hurtigt kan tage den med og gå. Den har også en forlomme med et organisatorisk panel til ekstra opbevaring, to mesh vandflaske lommer og polstrede og justerbare skulderremme til bærekomfort. Rygsækken har også et trendy gittermønster, der gør, at den skiller sig ud endnu mere.

Antal Discount (%) Pris pr. stk.
25 - 99 stk. 353 kr.
100 - 249 stk. 5 % 335 kr.
250 - 499 stk. 10 % 317 kr.
500 - 999 stk. 15 % 300 kr.
1.000+ stk. 35 % 229 kr.
Log ind og bestil

  Få en skarp pris indenfor 24 timer!


  Varenummer (SKU): 120682 Kategorier: , , Tag:

  Beskrivelse

  Produkt information

  Fakta

  Varenummer
  120682
  Vægt
  Materiale
  Mål
  27 x 44 x 12,5 cm
  Features

  Trykmetode

  Dette produkt egner sig bedst til:
  Tryk
  Opstartspris
  280
  Minimum
  25

  Generel information

  Hvordan bestiller jeg?

  Vi anbefaler, at du foretager dine bestillinger på vores brugervenlige B2B-webshop. Her oprettes alle dine produkter, korrekturer, logoer osv. automatisk. Alternativt kan du også sende din bestilling via e-mail på info@sortiment.dk. Hvis du allerede har en bruger i vores system og benytter e-mail til bestillingen, vil tilbuddene og produkterne blive oprettet både på din brugerkonto og sendt til din e-mail.

  Kan jeg få en korrektur?

  Vi sikrer altid, at du godkender en korrektur og modtager et tilbud, inden din bestilling bliver bindende. Hvis du ønsker at se en korrektur med det samme, kan du blot sende os dit logo, og vi vil sørge for at have skitsen klar inden for få timer.

  Kan jeg få en vareprøve?

  Du kan nemt få en vareprøve og det er helt gratis, og såfremt du ønsker en vareprøve med dit logo er det forsat gratis hvid der kommer en bestilling på vareprøven efterfølgende. Hvis ikke vil der et trykgebyr på 399,- DKK

  Betaling og faktura?

  Betalingsproceduren hos sortiment.dk er enkel. Ved din første bestilling vil du altid blive påkrævet at betale før produktion påbegyndes. Efter første ordre eller en vellykket kreditkontrol vil faktura sendes på umiddelbart efter levering af din ordre med betalingsbetingelser på 8 dage medmindre andet er aftalt.

  Har du spørgsmål?
  Vi sidder klar til at hjælpe.

  Yderligere information

  Farve

  ,