Thor 660 ml glasflaske med neoprenhylster

Varenummer: 100696

172 kr.

Enkeltvægget borsilikatglasflaske med beskyttelseshylster i neopren. Låget har et skruelåg med bambustop, samt et håndtag, der gør det let at bære. Flasken er fremstillet af 100 % holdbart borosilikatglas, der bevarer drikkevarens friskhed, og den indeholder ikke skadelige kemikalier. BPA-fri, testet og godkendt i henhold til tysk lovgivning om fødevaresikkerhed (LFGB). Testet og godkendt for ftalatindhold i henhold til REACH forordningen. Den anvendte bambus er fra bæredygtige, miljømæssigt og socialt ansvarlige kilder. Rumindholdet er 660 ml. Ved at fjerne neoprenhylsteret og låget tåler flasken opvaskemaskine. Leveres i en æske af genbrugspap.

Antal Discount (%) Pris pr. stk.
25 - 99 stk. 172 kr.
100 - 249 stk. 5 % 163 kr.
250 - 499 stk. 10 % 154 kr.
500 - 999 stk. 15 % 146 kr.
1.000+ stk. 35 % 112 kr.
Log ind og bestil

  Få en skarp pris indenfor 24 timer!


  Varenummer (SKU): 100696 Kategorier: , ,

  Beskrivelse

  Produkt information

  Fakta

  Varenummer
  100696
  Vægt
  300
  Materiale
  Mål
  26,2 x Ø 7,3 cm
  Features

  Trykmetode

  Dette produkt egner sig bedst til:
  Tryk
  Opstartspris
  280
  Minimum
  25

  Generel information

  Hvordan bestiller jeg?

  Vi anbefaler, at du foretager dine bestillinger på vores brugervenlige B2B-webshop. Her oprettes alle dine produkter, korrekturer, logoer osv. automatisk. Alternativt kan du også sende din bestilling via e-mail på info@sortiment.dk. Hvis du allerede har en bruger i vores system og benytter e-mail til bestillingen, vil tilbuddene og produkterne blive oprettet både på din brugerkonto og sendt til din e-mail.

  Kan jeg få en korrektur?

  Vi sikrer altid, at du godkender en korrektur og modtager et tilbud, inden din bestilling bliver bindende. Hvis du ønsker at se en korrektur med det samme, kan du blot sende os dit logo, og vi vil sørge for at have skitsen klar inden for få timer.

  Kan jeg få en vareprøve?

  Du kan nemt få en vareprøve og det er helt gratis, og såfremt du ønsker en vareprøve med dit logo er det forsat gratis hvid der kommer en bestilling på vareprøven efterfølgende. Hvis ikke vil der et trykgebyr på 399,- DKK

  Betaling og faktura?

  Betalingsproceduren hos sortiment.dk er enkel. Ved din første bestilling vil du altid blive påkrævet at betale før produktion påbegyndes. Efter første ordre eller en vellykket kreditkontrol vil faktura sendes på umiddelbart efter levering af din ordre med betalingsbetingelser på 8 dage medmindre andet er aftalt.

  Har du spørgsmål?
  Vi sidder klar til at hjælpe.

  Yderligere information

  Farve

  , , , , ,