Swiss Peak AWARE™ RPET Voyager 15,6 “laptop taske

Varenummer: P732.10

423 kr.

Gør den daglige pendling en lille smule lettere og meget mere stilfuld, med denne laptop taske. Tasken er lavet af slidstærk 1680D genanvendt polyester med AWARE™ sporstof med PU detaljer, og har flere lommer til opbevaring og organisering. Denne taske har en polstret 15,6 “laptop lomme og yderligere en front lynlås lomme til at opbevare dine andre daglige artikler. Ydersiden er lavet med 1680D genanvendt polyester, foringen er 150D genanvendt polyester. Med AWARE™ tracer, der validerer den ægte brug af genanvendte materialer. Hver taske sparer 21,8 liter vand og har genbrugt 36,66 0,5 L PET-flasker. 2% af provenuet af hvert produkt, der sælges indeholdende AWARE™ vil blive doneret til Water.org.

Antal Pris pr. stk.
1 - 99 stk. 423 kr.
100 - 249 stk. 402 kr.
250 - 499 stk. 381 kr.
500 - 999 stk. 360 kr.
1.000+ stk. 275 kr.
Log ind og bestil
Varenummer (SKU): P732.10 Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

Produkt information

Fakta

Varenummer
P732.10
Vægt
Materiale
rPET, rPET
Mål
42 x 9.5 x 30.5 cm
Features

Trykmetode

Dette produkt egner sig bedst til:
Transfer
Opstartspris
280
Minimum
1

Generel information

Hvordan bestiller jeg?

Vi anbefaler, at du foretager dine bestillinger på vores brugervenlige B2B-webshop. Her oprettes alle dine produkter, korrekturer, logoer osv. automatisk. Alternativt kan du også sende din bestilling via e-mail på info@sortiment.dk. Hvis du allerede har en bruger i vores system og benytter e-mail til bestillingen, vil tilbuddene og produkterne blive oprettet både på din brugerkonto og sendt til din e-mail.

Kan jeg få en korrektur?

Vi sikrer altid, at du godkender en korrektur og modtager et tilbud, inden din bestilling bliver bindende. Hvis du ønsker at se en korrektur med det samme, kan du blot sende os dit logo, og vi vil sørge for at have skitsen klar inden for få timer.

Kan jeg få en vareprøve?

Du kan nemt få en vareprøve og det er helt gratis, og såfremt du ønsker en vareprøve med dit logo er det forsat gratis hvid der kommer en bestilling på vareprøven efterfølgende. Hvis ikke vil der et trykgebyr på 399,- DKK

Betaling og faktura?

Betalingsproceduren hos sortiment.dk er enkel. Ved din første bestilling vil du altid blive påkrævet at betale før produktion påbegyndes. Efter første ordre eller en vellykket kreditkontrol vil faktura sendes på umiddelbart efter levering af din ordre med betalingsbetingelser på 8 dage medmindre andet er aftalt.

Har du spørgsmål?
Vi sidder klar til at hjælpe.

Yderligere information

Farve

Brand

Swiss Peak