Swiss Peak AWARE™ RPET 15.6′ udvidelig weekendrygsæk

Varenummer: P762.79

735 kr.

Swiss Peak AWARE™ RPET 15.6′ udvidelig weekendrygsæk passer til din 15,6″ bærbare computer i et rum designet til hurtig og nem lufthavnsscreening. Det udvidelige hovedrum øger kapaciteten med mere end 35 % , velegnet til længere ture. Sidekompressionsstropper sikrer og stabiliserer indholdet for at lette transporten. De smarte lommer indeholder opladerkabler og andre væsentlige ting. Med bagage strop. Med AWARE™ tracer, der validerer den ægte brug af genbrugsmaterialer. Hver taske sparer 22,9 liter vand og har genbrugt 38,4 0,5 liter PET-flasker. 2% af provenuet fra hvert impact-produkt, der sælges, doneres til Water.org. PVC-fri.

Antal Pris pr. stk.
1 - 99 stk. 735 kr.
100 - 249 stk. 698 kr.
250 - 499 stk. 662 kr.
500 - 999 stk. 625 kr.
1.000+ stk. 478 kr.
Log ind og bestil
Varenummer (SKU): P762.79 Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

Produkt information

Fakta

Varenummer
P762.79
Vægt
Materiale
rPET, PU
Mål
32 x 18 x 48 cm
Features

Trykmetode

Dette produkt egner sig bedst til:
Transfer
Opstartspris
280
Minimum
1

Generel information

Hvordan bestiller jeg?

Vi anbefaler, at du foretager dine bestillinger på vores brugervenlige B2B-webshop. Her oprettes alle dine produkter, korrekturer, logoer osv. automatisk. Alternativt kan du også sende din bestilling via e-mail på info@sortiment.dk. Hvis du allerede har en bruger i vores system og benytter e-mail til bestillingen, vil tilbuddene og produkterne blive oprettet både på din brugerkonto og sendt til din e-mail.

Kan jeg få en korrektur?

Vi sikrer altid, at du godkender en korrektur og modtager et tilbud, inden din bestilling bliver bindende. Hvis du ønsker at se en korrektur med det samme, kan du blot sende os dit logo, og vi vil sørge for at have skitsen klar inden for få timer.

Kan jeg få en vareprøve?

Du kan nemt få en vareprøve og det er helt gratis, og såfremt du ønsker en vareprøve med dit logo er det forsat gratis hvid der kommer en bestilling på vareprøven efterfølgende. Hvis ikke vil der et trykgebyr på 399,- DKK

Betaling og faktura?

Betalingsproceduren hos sortiment.dk er enkel. Ved din første bestilling vil du altid blive påkrævet at betale før produktion påbegyndes. Efter første ordre eller en vellykket kreditkontrol vil faktura sendes på umiddelbart efter levering af din ordre med betalingsbetingelser på 8 dage medmindre andet er aftalt.

Har du spørgsmål?
Vi sidder klar til at hjælpe.

Yderligere information

Farve

Brand

Swiss Peak