Supra 1 L kobber vakuum isoleret flaske med 2 låg

Varenummer: 100682

329 kr.

To-i-én dobbeltvægget flaske rustfrit stål med kobber vakuum isoleret med 2 låg: Et låg med et sugerør til let at drikke af og et lækagesikkert skruelåg med løkke. Den isolerede konstruktion af 18/8 rustfrit stål forhindrer kondens på ydersiden af flasken, og den moderne pulverlakering gør den ekstra holdbar. Bred åbning for nem påfyldning, hældning og rengøring. BPA-fri, testet og godkendt i henhold til tysk lovgivning om fødevaresikkerhed (LFGB). Testet og godkendt for ftalatindhold i henhold til REACH forordningen. Perfekt til isterninger. Volumen kapacitet er 1 liter. Håndvask anbefales. Leveres i en æske af genbrugspap.

Antal Discount (%) Pris pr. stk.
25 - 99 stk. 329 kr.
100 - 249 stk. 5 % 313 kr.
250 - 499 stk. 10 % 296 kr.
500 - 999 stk. 15 % 280 kr.
1.000+ stk. 35 % 214 kr.
Log ind og bestil

  Få en skarp pris indenfor 24 timer!


  Varenummer (SKU): 100682 Kategorier: , ,

  Beskrivelse

  Produkt information

  Fakta

  Varenummer
  100682
  Vægt
  368
  Materiale
  Mål
  25,3 x Ø 9,08 cm
  Features

  Trykmetode

  Dette produkt egner sig bedst til:
  Tryk
  Opstartspris
  280
  Minimum
  25

  Generel information

  Hvordan bestiller jeg?

  Vi anbefaler, at du foretager dine bestillinger på vores brugervenlige B2B-webshop. Her oprettes alle dine produkter, korrekturer, logoer osv. automatisk. Alternativt kan du også sende din bestilling via e-mail på info@sortiment.dk. Hvis du allerede har en bruger i vores system og benytter e-mail til bestillingen, vil tilbuddene og produkterne blive oprettet både på din brugerkonto og sendt til din e-mail.

  Kan jeg få en korrektur?

  Vi sikrer altid, at du godkender en korrektur og modtager et tilbud, inden din bestilling bliver bindende. Hvis du ønsker at se en korrektur med det samme, kan du blot sende os dit logo, og vi vil sørge for at have skitsen klar inden for få timer.

  Kan jeg få en vareprøve?

  Du kan nemt få en vareprøve og det er helt gratis, og såfremt du ønsker en vareprøve med dit logo er det forsat gratis hvid der kommer en bestilling på vareprøven efterfølgende. Hvis ikke vil der et trykgebyr på 399,- DKK

  Betaling og faktura?

  Betalingsproceduren hos sortiment.dk er enkel. Ved din første bestilling vil du altid blive påkrævet at betale før produktion påbegyndes. Efter første ordre eller en vellykket kreditkontrol vil faktura sendes på umiddelbart efter levering af din ordre med betalingsbetingelser på 8 dage medmindre andet er aftalt.

  Har du spørgsmål?
  Vi sidder klar til at hjælpe.

  Yderligere information

  Farve

  ,