SCX.design C29 3-i-1 bambuskabel

Varenummer: 2PX055

176 kr.

3-i-1 bambuskabel med 1 meter lange ledninger og 3 stik (type C, mikro USB, iPhone). Kan dekoreres med et lysende logo på begge sider. Leveres i en TPU-pose med et kraftpapirkort.

Antal Discount (%) Pris pr. stk.
25 - 99 stk. 176 kr.
100 - 249 stk. 5 % 167 kr.
250 - 499 stk. 10 % 159 kr.
500 - 999 stk. 15 % 150 kr.
1.000+ stk. 35 % 115 kr.
Log ind og bestil

  Få en skarp pris indenfor 24 timer!


  Varenummer (SKU): 2PX055 Kategorier: , , Tag:

  Beskrivelse

  Produkt information

  Fakta

  Varenummer
  2PX055
  Vægt
  45
  Materiale
  Mål
  100 x 3 x 1,1 cm
  Features
  Er der ikke nok produkter på lager i forhold til din ordre? Så har vi mulighed for at hjælpe med levering med denne mulighed.

  Trykmetode

  Dette produkt egner sig bedst til:
  Tryk
  Opstartspris
  280
  Minimum
  25

  Generel information

  Hvordan bestiller jeg?

  Vi anbefaler, at du foretager dine bestillinger på vores brugervenlige B2B-webshop. Her oprettes alle dine produkter, korrekturer, logoer osv. automatisk. Alternativt kan du også sende din bestilling via e-mail på info@sortiment.dk. Hvis du allerede har en bruger i vores system og benytter e-mail til bestillingen, vil tilbuddene og produkterne blive oprettet både på din brugerkonto og sendt til din e-mail.

  Kan jeg få en korrektur?

  Vi sikrer altid, at du godkender en korrektur og modtager et tilbud, inden din bestilling bliver bindende. Hvis du ønsker at se en korrektur med det samme, kan du blot sende os dit logo, og vi vil sørge for at have skitsen klar inden for få timer.

  Kan jeg få en vareprøve?

  Du kan nemt få en vareprøve og det er helt gratis, og såfremt du ønsker en vareprøve med dit logo er det forsat gratis hvid der kommer en bestilling på vareprøven efterfølgende. Hvis ikke vil der et trykgebyr på 399,- DKK

  Betaling og faktura?

  Betalingsproceduren hos sortiment.dk er enkel. Ved din første bestilling vil du altid blive påkrævet at betale før produktion påbegyndes. Efter første ordre eller en vellykket kreditkontrol vil faktura sendes på umiddelbart efter levering af din ordre med betalingsbetingelser på 8 dage medmindre andet er aftalt.

  Har du spørgsmål?
  Vi sidder klar til at hjælpe.

  Yderligere information

  Farve