Rustfrit stål& kork kaffe krus i GRS RPP

Varenummer: P435.07

125 kr.

Start din dag med din yndlingsdrik, i dette dobbeltvægget kaffekrus, med genbrugsplast og unik korkdetalje. Holder dine drikkevarer varme i op til 3 timer og kolde op til 6 timer. Fremstillet af GRS-certificerede genbrugsmaterialer. Indersiden er lavet af 100% GRS certificeret PP. GRS certificering sikrer en fuldstændig certificeret forsyningskæde af de genanvendte materialer. Samlet genbrugsindhold: 52% baseret på samlet artikelvægt. BPA fri. Kapacitet 300ml. Inkl. FSC-certificeret® kraftemballage.

Antal Discount (%) Pris pr. stk.
1 - 99 stk. 125 kr.
100 - 249 stk. 5 % 119 kr.
250 - 499 stk. 10 % 113 kr.
500 - 999 stk. 15 % 107 kr.
1.000+ stk. 35 % 81 kr.
Log ind og bestil

  Få en skarp pris indenfor 24 timer!


  Varenummer (SKU): P435.07 Kategorier: , , Tags: , ,

  Beskrivelse

  Produkt information

  Fakta

  Varenummer
  P435.07
  Vægt
  Materiale
  Genanvendt rustfrit stål
  Mål
  13 x ø 8.7 cm
  Features
  Spildsikker

  Trykmetode

  Dette produkt egner sig bedst til:
  Tampon tryk
  Opstartspris
  280
  Minimum
  1

  Generel information

  Hvordan bestiller jeg?

  Vi anbefaler, at du foretager dine bestillinger på vores brugervenlige B2B-webshop. Her oprettes alle dine produkter, korrekturer, logoer osv. automatisk. Alternativt kan du også sende din bestilling via e-mail på info@sortiment.dk. Hvis du allerede har en bruger i vores system og benytter e-mail til bestillingen, vil tilbuddene og produkterne blive oprettet både på din brugerkonto og sendt til din e-mail.

  Kan jeg få en korrektur?

  Vi sikrer altid, at du godkender en korrektur og modtager et tilbud, inden din bestilling bliver bindende. Hvis du ønsker at se en korrektur med det samme, kan du blot sende os dit logo, og vi vil sørge for at have skitsen klar inden for få timer.

  Kan jeg få en vareprøve?

  Du kan nemt få en vareprøve og det er helt gratis, og såfremt du ønsker en vareprøve med dit logo er det forsat gratis hvid der kommer en bestilling på vareprøven efterfølgende. Hvis ikke vil der et trykgebyr på 399,- DKK

  Betaling og faktura?

  Betalingsproceduren hos sortiment.dk er enkel. Ved din første bestilling vil du altid blive påkrævet at betale før produktion påbegyndes. Efter første ordre eller en vellykket kreditkontrol vil faktura sendes på umiddelbart efter levering af din ordre med betalingsbetingelser på 8 dage medmindre andet er aftalt.

  Har du spørgsmål?
  Vi sidder klar til at hjælpe.

  Yderligere information

  Farve

  , , ,

  Brand

  XD Collection