Perfect Oxford Shirt

Varenummer: 4000

Fra: 420 kr.

Vores udgave af den ikoniske Oxford Shirt er garment washed, hvilket giver et unikt blødt look. Det faconsyede snit med box pleat på ryggen får skjorten til at fremstå klassisk, afslappet. Du kan nemt pifte looket op med et slips eller gøre det mere afslappet ved at lade skjorten hænge løst udover bukserne.

Antal Discount (%) Pris pr. stk.
10 - 24 stk. 420 kr.
25 - 49 stk. 5 % 399 kr.
50 - 99 stk. 10 % 378 kr.
100 - 249 stk. 15 % 357 kr.
250 - 499 stk. 25 % 315 kr.
500+ stk. 35 % 273 kr.
Log ind og bestil

  Få en skarp pris indenfor 24 timer!


  Varenummer (SKU): 4000 Kategorier: , Tag:

  Beskrivelse

  Produkt information

  Fakta

  Varenummer
  4000
  Vægt
  380
  Farver
  Sort
  Materiale
  100% bomulds garment washed

  Tryk & broderi prisliste

  Generel information

  Hvordan bestiller jeg?

  Vi anbefaler, at du foretager dine bestillinger på vores brugervenlige B2B-webshop. Her oprettes alle dine produkter, korrekturer, logoer osv. automatisk. Alternativt kan du også sende din bestilling via e-mail på info@sortiment.dk. Hvis du allerede har en bruger i vores system og benytter e-mail til bestillingen, vil tilbuddene og produkterne blive oprettet både på din brugerkonto og sendt til din e-mail.

  Kan jeg få en korrektur?

  Vi sikrer altid, at du godkender en korrektur og modtager et tilbud, inden din bestilling bliver bindende. Hvis du ønsker at se en korrektur med det samme, kan du blot sende os dit logo, og vi vil sørge for at have skitsen klar inden for få timer.

  Kan jeg få en vareprøve?

  Du kan nemt få en vareprøve og det er helt gratis, og såfremt du ønsker en vareprøve med dit logo er det forsat gratis hvid der kommer en bestilling på vareprøven efterfølgende. Hvis ikke vil der et trykgebyr på 399,- DKK

  Betaling og faktura?

  Betalingsproceduren hos sortiment.dk er enkel. Ved din første bestilling vil du altid blive påkrævet at betale før produktion påbegyndes. Efter første ordre eller en vellykket kreditkontrol vil faktura sendes på umiddelbart efter levering af din ordre med betalingsbetingelser på 8 dage medmindre andet er aftalt.

  Har du spørgsmål?
  Vi sidder klar til at hjælpe.

  Yderligere information

  Farve

  , , ,

  Størrelse

  , , , , , ,

  Brand

  Teejays