Impact Aware™ taske i genanvendt bomuld

Varenummer: P762.54

72 kr.

Ingen greenwashing, men fortællingen om den sande bæredygtige historie. Denne Impact kollektion er lavet med det sporbare AWARE™. Med AWARE™, er brugen af ægte genbrusmaterialer, og vandbesparelses påvirkningen, garanteret. AWARE™ er et disruptiv fysisk sporbart stof, og blokchain teknologi. Spar vand og anvend ægte genbrugs metervarer. Der anvendes 1.200 liter vand til fremstilling af en regulær shopping taske. Der anvendes stort set nul liter vand, med en AWARE™ genbrugt bomuld. Med fokus på vand, doneres 2%, af hvert solgt Impact produkt, til water.org. Bær dine ejendele med denne smarte shopping taske (330 g/m2), lavet af 100% genbrugt bomuld, med AWARE™ sporing. Denne shopping taske har et simpelt design, to lange stropper, så den kan bæres over skuldre eller i hånden. En ægte bæredygtig og genbrugs taske til hverdagsbrug.

Antal Discount (%) Pris pr. stk.
1 - 49 stk. 72 kr.
50 - 99 stk. 10 % 65 kr.
100 - 249 stk. 10 % 65 kr.
250 - 499 stk. 15 % 61 kr.
500 - 999 stk. 20 % 58 kr.
1.000+ stk. 35 % 47 kr.
Log ind og bestil

  Få en skarp pris indenfor 24 timer!


  Varenummer (SKU): P762.54 Kategorier: , , Tags: ,

  Beskrivelse

  Produkt information

  Fakta

  Varenummer
  P762.54
  Vægt
  165
  Materiale
  Genanvendt bomuld
  Mål
  37 x 6 x 40 cm
  Features

  Trykmetode

  Dette produkt egner sig bedst til:
  Transfer
  Opstartspris
  280.00
  Minimum
  1

  Maks trykflade

  250 x 280 mm

  Generel information

  Hvordan bestiller jeg?

  Vi anbefaler, at du foretager dine bestillinger på vores brugervenlige B2B-webshop. Her oprettes alle dine produkter, korrekturer, logoer osv. automatisk. Alternativt kan du også sende din bestilling via e-mail på [email protected]. Hvis du allerede har en bruger i vores system og benytter e-mail til bestillingen, vil tilbuddene og produkterne blive oprettet både på din brugerkonto og sendt til din e-mail.

  Kan jeg få en korrektur?

  Vi sikrer altid, at du godkender en korrektur og modtager et tilbud, inden din bestilling bliver bindende. Hvis du ønsker at se en korrektur med det samme, kan du blot sende os dit logo, og vi vil sørge for at have skitsen klar inden for få timer.

  Kan jeg få en vareprøve?

  Du kan nemt få en vareprøve og det er helt gratis, og såfremt du ønsker en vareprøve med dit logo er det forsat gratis hvid der kommer en bestilling på vareprøven efterfølgende. Hvis ikke vil der et trykgebyr på 399,- DKK

  Betaling og faktura?

  Betalingsproceduren hos sortiment.dk er enkel. Ved din første bestilling vil du altid blive påkrævet at betale før produktion påbegyndes. Efter første ordre eller en vellykket kreditkontrol vil faktura sendes på umiddelbart efter levering af din ordre med betalingsbetingelser på 8 dage medmindre andet er aftalt.

  Har du spørgsmål?
  Vi sidder klar til at hjælpe.

  Yderligere information

  Farve

  , ,