Hemp Tote Bag indkøbspose

Varenummer: W330

129 kr.

En praktisk stofpose med lange hanke lavet af hamp (250 g/m²). Det gør tasken robust, slidstærk og velegnet til daglig brug. Kapacitet ca. 8 liter.

Hampeplanten har de stærkeste naturlige fibre, og næsten alle dele af planten kan bruges. For eksempel er hampplanten blevet dyrket i århundreder for at lave tekstiler. Hamp er en meget hurtigt- og letvoksende plante og er naturligt modstandsdygtig over for insekter. Den kan derfor dyrkes helt økologisk. Hamp bruger 25-35 % mindre vand end bomuldsplanten og har desuden et smart rodsystem. Hampplantens dybe, fine rødder holder jorden sund og renser giftige stoffer fra jorden.

Antal Pris pr. stk.
1 - 99 stk. 129 kr.
100 - 249 stk. 123 kr.
250 - 499 stk. 116 kr.
500 - 999 stk. 103 kr.
1.000+ stk. 84 kr.
Log ind og bestil
Varenummer (SKU): W330 Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

Produkt information

Fakta

Varenummer
W330
Vægt
110
Materiale
hamp
Mål
Features

Trykmetode

Dette produkt egner sig bedst til:
silketryk
Opstartspris
225
Minimum

Maks trykflade

250x250MM

Generel information

Hvordan bestiller jeg?

Vi anbefaler, at du foretager dine bestillinger på vores brugervenlige B2B-webshop. Her oprettes alle dine produkter, korrekturer, logoer osv. automatisk. Alternativt kan du også sende din bestilling via e-mail på info@sortiment.dk. Hvis du allerede har en bruger i vores system og benytter e-mail til bestillingen, vil tilbuddene og produkterne blive oprettet både på din brugerkonto og sendt til din e-mail.

Kan jeg få en korrektur?

Vi sikrer altid, at du godkender en korrektur og modtager et tilbud, inden din bestilling bliver bindende. Hvis du ønsker at se en korrektur med det samme, kan du blot sende os dit logo, og vi vil sørge for at have skitsen klar inden for få timer.

Kan jeg få en vareprøve?

Du kan nemt få en vareprøve og det er helt gratis, og såfremt du ønsker en vareprøve med dit logo er det forsat gratis hvid der kommer en bestilling på vareprøven efterfølgende. Hvis ikke vil der et trykgebyr på 399,- DKK

Betaling og faktura?

Betalingsproceduren hos sortiment.dk er enkel. Ved din første bestilling vil du altid blive påkrævet at betale før produktion påbegyndes. Efter første ordre eller en vellykket kreditkontrol vil faktura sendes på umiddelbart efter levering af din ordre med betalingsbetingelser på 8 dage medmindre andet er aftalt.

Har du spørgsmål?
Vi sidder klar til at hjælpe.

Yderligere information

Farve