Half Zip Sweatshirt

Varenummer: 5438

Fra: 340 kr.

En klassisk børstet, kraftig sweatshirt med kort lynlås samt dobbeltstikninger og elastan i krave, linning og ærmekanter. Diskrete sidelommer.

Antal Pris pr. stk.
10 - 24 stk. 340 kr.
25 - 49 stk. 323 kr.
50 - 99 stk. 306 kr.
100 - 249 stk. 289 kr.
250 - 499 stk. 255 kr.
500+ stk. 221 kr.
Log ind og bestil
Varenummer (SKU): 5438 Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

Produkt information

Fakta

Varenummer
5438
Vægt
495
Farver
Sort
Materiale
70% ringspundet bomuld / 30% polyester

Features

Dobbelt indfarvet

Tryk & broderi prisliste

Generel information

Hvordan bestiller jeg?

Vi anbefaler, at du foretager dine bestillinger på vores brugervenlige B2B-webshop. Her oprettes alle dine produkter, korrekturer, logoer osv. automatisk. Alternativt kan du også sende din bestilling via e-mail på info@sortiment.dk. Hvis du allerede har en bruger i vores system og benytter e-mail til bestillingen, vil tilbuddene og produkterne blive oprettet både på din brugerkonto og sendt til din e-mail.

Kan jeg få en korrektur?

Vi sikrer altid, at du godkender en korrektur og modtager et tilbud, inden din bestilling bliver bindende. Hvis du ønsker at se en korrektur med det samme, kan du blot sende os dit logo, og vi vil sørge for at have skitsen klar inden for få timer.

Kan jeg få en vareprøve?

Du kan nemt få en vareprøve og det er helt gratis, og såfremt du ønsker en vareprøve med dit logo er det forsat gratis hvid der kommer en bestilling på vareprøven efterfølgende. Hvis ikke vil der et trykgebyr på 399,- DKK

Betaling og faktura?

Betalingsproceduren hos sortiment.dk er enkel. Ved din første bestilling vil du altid blive påkrævet at betale før produktion påbegyndes. Efter første ordre eller en vellykket kreditkontrol vil faktura sendes på umiddelbart efter levering af din ordre med betalingsbetingelser på 8 dage medmindre andet er aftalt.

Har du spørgsmål?
Vi sidder klar til at hjælpe.

Yderligere information

Farve

, ,

Størrelse

, , , , ,

Brand

Teejays