EcoBottle 650 ml plant based – made in EU

Varenummer: 4049

150 kr.

Miljøvenlig, let vandflaske fra EcoBottle. Denne flaske er lavet af 98% biomasseaffald fra sukkerrør. Skruelåget er lavet af naturlig portugisisk kork. Designet og produceret i Sverige med hovedsagelig CO2-negativ vedvarende energi. På grund af sit enkle design er dette produkt meget stilfuldt, og det er desuden miljø- og klimavenligt. Dette er den perfekte flaske til en opsigtsvækkende og bæredygtig kampagne. Ideel til kontoret, i fitnesscentret eller på farten. 100% miljøvenlig og plantebaseret. BPA- og DEHP-fri. Lækfri og godkendt til fødevarer. Kapacitet 650 ml. Made in Sweden.

Antal Pris pr. stk.
12 - 99 stk. 150 kr.
100 - 249 stk. 143 kr.
250 - 499 stk. 135 kr.
500 - 999 stk. 120 kr.
1.000+ stk. 98 kr.
Log ind og bestil
Varenummer (SKU): 4049 Kategorier: , , Tag:

Beskrivelse

Produkt information

Fakta

Varenummer
4049
Vægt
75
Materiale
biomasseaffald fra sukkerrør;kork;HDPE
Mål
650 ml
Features

Trykmetode

Dette produkt egner sig bedst til:
digitaltryk 360º
Opstartspris
225
Minimum
12

Generel information

Hvordan bestiller jeg?

Vi anbefaler, at du foretager dine bestillinger på vores brugervenlige B2B-webshop. Her oprettes alle dine produkter, korrekturer, logoer osv. automatisk. Alternativt kan du også sende din bestilling via e-mail på info@sortiment.dk. Hvis du allerede har en bruger i vores system og benytter e-mail til bestillingen, vil tilbuddene og produkterne blive oprettet både på din brugerkonto og sendt til din e-mail.

Kan jeg få en korrektur?

Vi sikrer altid, at du godkender en korrektur og modtager et tilbud, inden din bestilling bliver bindende. Hvis du ønsker at se en korrektur med det samme, kan du blot sende os dit logo, og vi vil sørge for at have skitsen klar inden for få timer.

Kan jeg få en vareprøve?

Du kan nemt få en vareprøve og det er helt gratis, og såfremt du ønsker en vareprøve med dit logo er det forsat gratis hvid der kommer en bestilling på vareprøven efterfølgende. Hvis ikke vil der et trykgebyr på 399,- DKK

Betaling og faktura?

Betalingsproceduren hos sortiment.dk er enkel. Ved din første bestilling vil du altid blive påkrævet at betale før produktion påbegyndes. Efter første ordre eller en vellykket kreditkontrol vil faktura sendes på umiddelbart efter levering af din ordre med betalingsbetingelser på 8 dage medmindre andet er aftalt.

Har du spørgsmål?
Vi sidder klar til at hjælpe.

Yderligere information

Farve

, ,