CoolDry Tee

Varenummer: 7020

Fra: 160 kr.

Vores velkendte funktions-T-shirt i luksuskvalitet og med stræk. Den er fremstillet af en let, blød og åndbar metervare, som gør, at den føles behagelig og naturlig. Til denne lækre performance tee har vi brugt CoolDry-metervare for maksimal komfort og ydeevne. CoolDry-materialet transporterer sved væk fra kroppen og sørger for, at det fordamper hurtigt.

Antal Discount (%) Pris pr. stk.
10 - 24 stk. 160 kr.
25 - 49 stk. 5 % 152 kr.
50 - 99 stk. 10 % 144 kr.
100 - 249 stk. 15 % 136 kr.
250 - 499 stk. 25 % 120 kr.
500+ stk. 35 % 104 kr.
Log ind og bestil

  Få en skarp pris indenfor 24 timer!


  Varenummer (SKU): 7020 Kategorier: , Tag:

  Beskrivelse

  Produkt information

  Fakta

  Varenummer
  7020
  Vægt
  175.00
  Farver
  Materiale
  95% CoolDry micro polyester / 5% spandex

  Tryk & broderi prisliste

  Generel information

  Hvordan bestiller jeg?

  Vi anbefaler, at du foretager dine bestillinger på vores brugervenlige B2B-webshop. Her oprettes alle dine produkter, korrekturer, logoer osv. automatisk. Alternativt kan du også sende din bestilling via e-mail på [email protected]. Hvis du allerede har en bruger i vores system og benytter e-mail til bestillingen, vil tilbuddene og produkterne blive oprettet både på din brugerkonto og sendt til din e-mail.

  Kan jeg få en korrektur?

  Vi sikrer altid, at du godkender en korrektur og modtager et tilbud, inden din bestilling bliver bindende. Hvis du ønsker at se en korrektur med det samme, kan du blot sende os dit logo, og vi vil sørge for at have skitsen klar inden for få timer.

  Kan jeg få en vareprøve?

  Du kan nemt få en vareprøve og det er helt gratis, og såfremt du ønsker en vareprøve med dit logo er det forsat gratis hvid der kommer en bestilling på vareprøven efterfølgende. Hvis ikke vil der et trykgebyr på 399,- DKK

  Betaling og faktura?

  Betalingsproceduren hos sortiment.dk er enkel. Ved din første bestilling vil du altid blive påkrævet at betale før produktion påbegyndes. Efter første ordre eller en vellykket kreditkontrol vil faktura sendes på umiddelbart efter levering af din ordre med betalingsbetingelser på 8 dage medmindre andet er aftalt.

  Har du spørgsmål?
  Vi sidder klar til at hjælpe.

  Yderligere information

  Vægt 175.00 kg
  Farve

  , , , , , , , ,

  Størrelse

  , , , , ,