Contigo® Fuse Stainless Steel 700 ml termoflaske

Varenummer: 1470

470 kr.

Dobbeltvægget, vakuumisoleret termoflaske i rustfrit stål. Denne eksklusive flaske har en speciel pulverbelægning, som giver ekstra greb. Funktionerne inkluderer et skruelåg, der hænger på en gummibæreløkke, når den er åben, en skridsikker bund og en stor åbning. Takket være THERMALOCK™-teknologien forbliver indholdet varmt i op til 13 timer, og kolde drikkevarer holdes kølige i op til 30 timer. Velegnet til kulsyreholdige drikkevarer, I så fald skal du ikke fylde flasken helt til randen. 100 % lækfri. Inkluderer brugsanvisning. Kapacitet 700 ml.

LAGERINFORMATION: Op til 1.000 varer tilgængelige inden for 10 arbejdsdage. Undtagelser forbeholdes.

Contigo®, toppen inden for kvalitet, design og teknologi. Genkendes øjeblikkeligt pga. det elegante og stilfulde design, robust og stærkt. De innovative vandflasker, termoflasker og drikkekrus fra Contigo® er lugtfri, smagsfri og BPA-fri. Drikkeflaskerne er garanteret 100% lækfri og kan anvendes overalt når som helst. Leveres med 2 års producentgaranti. Gå efter bæredygtig reklame med vores allerbedste favoritter!

Antal Pris pr. stk.
8 - 99 stk. 470 kr.
100 - 249 stk. 447 kr.
250 - 499 stk. 423 kr.
500 - 999 stk. 376 kr.
1.000+ stk. 306 kr.
Log ind og bestil
Varenummer (SKU): 1470 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Produkt information

Fakta

Varenummer
1470
Vægt
388
Materiale
rustfrit stål
Mål
700 ml
Features

Trykmetode

Dette produkt egner sig bedst til:
tampotryk
Opstartspris
225
Minimum
8

Generel information

Hvordan bestiller jeg?

Vi anbefaler, at du foretager dine bestillinger på vores brugervenlige B2B-webshop. Her oprettes alle dine produkter, korrekturer, logoer osv. automatisk. Alternativt kan du også sende din bestilling via e-mail på info@sortiment.dk. Hvis du allerede har en bruger i vores system og benytter e-mail til bestillingen, vil tilbuddene og produkterne blive oprettet både på din brugerkonto og sendt til din e-mail.

Kan jeg få en korrektur?

Vi sikrer altid, at du godkender en korrektur og modtager et tilbud, inden din bestilling bliver bindende. Hvis du ønsker at se en korrektur med det samme, kan du blot sende os dit logo, og vi vil sørge for at have skitsen klar inden for få timer.

Kan jeg få en vareprøve?

Du kan nemt få en vareprøve og det er helt gratis, og såfremt du ønsker en vareprøve med dit logo er det forsat gratis hvid der kommer en bestilling på vareprøven efterfølgende. Hvis ikke vil der et trykgebyr på 399,- DKK

Betaling og faktura?

Betalingsproceduren hos sortiment.dk er enkel. Ved din første bestilling vil du altid blive påkrævet at betale før produktion påbegyndes. Efter første ordre eller en vellykket kreditkontrol vil faktura sendes på umiddelbart efter levering af din ordre med betalingsbetingelser på 8 dage medmindre andet er aftalt.

Har du spørgsmål?
Vi sidder klar til at hjælpe.

Yderligere information

Farve