Commuter

Varenummer: STJU846

Fra: 338 kr.

Set-insmuffe lngere ryglngde med buet hem til beskyttelse bundhem med justerbar plaststopper og elastisk ledning forseglet htte visir og forseglede blte lommer dobbelt lagdelt htte med justerbar plaststopper og elastisk ledning p inde i omvendt nylon lynls i midten front med hage vagt lynls Welt-lommer med ekstra Grosgrain Puller-sidepaneler til bedre form semi-elastisk rme manchet selv stof halvmne ved baghalsen inde i lynls i nederste fald og brerens venstre bryst til nem dekoration

Antal Discount (%) Pris pr. stk.
10 - 24 stk. 338 kr.
25 - 49 stk. 5 % 321 kr.
50 - 99 stk. 10 % 304 kr.
100 - 249 stk. 15 % 287 kr.
250+ stk. 20 % 270 kr.
Log ind og bestil

  Få en skarp pris indenfor 24 timer!


  Varenummer (SKU): STJU846 Kategorier: , , Tags: , ,

  Beskrivelse

  Produkt information

  Fakta

  Varenummer
  STJU846
  Vægt
  0.0
  Farver
  Sort
  Materiale
  100% polyester - genanvendt

  Tryk & broderi prisliste

  Generel information

  Hvordan bestiller jeg?

  Vi anbefaler, at du foretager dine bestillinger på vores brugervenlige B2B-webshop. Her oprettes alle dine produkter, korrekturer, logoer osv. automatisk. Alternativt kan du også sende din bestilling via e-mail på [email protected]. Hvis du allerede har en bruger i vores system og benytter e-mail til bestillingen, vil tilbuddene og produkterne blive oprettet både på din brugerkonto og sendt til din e-mail.

  Kan jeg få en korrektur?

  Vi sikrer altid, at du godkender en korrektur og modtager et tilbud, inden din bestilling bliver bindende. Hvis du ønsker at se en korrektur med det samme, kan du blot sende os dit logo, og vi vil sørge for at have skitsen klar inden for få timer.

  Kan jeg få en vareprøve?

  Du kan nemt få en vareprøve og det er helt gratis, og såfremt du ønsker en vareprøve med dit logo er det forsat gratis hvid der kommer en bestilling på vareprøven efterfølgende. Hvis ikke vil der et trykgebyr på 399,- DKK

  Betaling og faktura?

  Betalingsproceduren hos sortiment.dk er enkel. Ved din første bestilling vil du altid blive påkrævet at betale før produktion påbegyndes. Efter første ordre eller en vellykket kreditkontrol vil faktura sendes på umiddelbart efter levering af din ordre med betalingsbetingelser på 8 dage medmindre andet er aftalt.

  Har du spørgsmål?
  Vi sidder klar til at hjælpe.

  Yderligere information

  Farve

  , , , , , , , , ,

  Størrelse

  , , , , , , , , ,