Coffee to go kop

Varenummer: P432.94

75 kr.

Mindre er godt. Med 8 cm højde er dette dobbeltvægget krus ideel til kaffemaskinen. PP indvending. Låg med tvist lukning for spildsikring. Godt til Espresso etc. Tåler kun håndopvask. Indhold 160ml. Registreret design®

Antal Discount (%) Pris pr. stk.
1 - 99 stk. 75 kr.
100 - 249 stk. 5 % 71 kr.
250 - 499 stk. 10 % 67 kr.
500 - 999 stk. 15 % 64 kr.
1.000+ stk. 35 % 49 kr.
Log ind og bestil

  Få en skarp pris indenfor 24 timer!


  Varenummer (SKU): P432.94 Kategorier: , , Tag:

  Beskrivelse

  Produkt information

  Fakta

  Varenummer
  P432.94
  Vægt
  Materiale
  PP, Rustfritt stål
  Mål
  10 x ø 7 cm
  Features
  Spildsikker

  Trykmetode

  Dette produkt egner sig bedst til:
  Lasergravering
  Opstartspris
  190
  Minimum
  1

  Generel information

  Hvordan bestiller jeg?

  Vi anbefaler, at du foretager dine bestillinger på vores brugervenlige B2B-webshop. Her oprettes alle dine produkter, korrekturer, logoer osv. automatisk. Alternativt kan du også sende din bestilling via e-mail på info@sortiment.dk. Hvis du allerede har en bruger i vores system og benytter e-mail til bestillingen, vil tilbuddene og produkterne blive oprettet både på din brugerkonto og sendt til din e-mail.

  Kan jeg få en korrektur?

  Vi sikrer altid, at du godkender en korrektur og modtager et tilbud, inden din bestilling bliver bindende. Hvis du ønsker at se en korrektur med det samme, kan du blot sende os dit logo, og vi vil sørge for at have skitsen klar inden for få timer.

  Kan jeg få en vareprøve?

  Du kan nemt få en vareprøve og det er helt gratis, og såfremt du ønsker en vareprøve med dit logo er det forsat gratis hvid der kommer en bestilling på vareprøven efterfølgende. Hvis ikke vil der et trykgebyr på 399,- DKK

  Betaling og faktura?

  Betalingsproceduren hos sortiment.dk er enkel. Ved din første bestilling vil du altid blive påkrævet at betale før produktion påbegyndes. Efter første ordre eller en vellykket kreditkontrol vil faktura sendes på umiddelbart efter levering af din ordre med betalingsbetingelser på 8 dage medmindre andet er aftalt.

  Har du spørgsmål?
  Vi sidder klar til at hjælpe.

  Yderligere information

  Farve

  , ,

  Brand

  XD Xclusive