Coffee Mug On The Go 250 ml kaffekrus

Varenummer: W360

193 kr.

WoW! Denne dobbeltvæggede termokandekop til kaffe på farten er lavet af kaffegrums og sukkerrørsaffald. Denne holdbare kop har et skruelåg med drikkeåbning og en integreret lukning for at forhindre uønskede lækager. Den indvendige væg og låget med tryklås er lavet af et komposterbart materiale kaldet polyactide (PLA). Denne kop holder din kaffe på den rigtige temperatur og er perfekt, når du er ude og rejse. Genanvendelig, BPA-fri og fødevaregodkendt. Kapacitet 250 ml. Pakkes separat i en brun papiræske.

Antal Pris pr. stk.
1 - 99 stk. 193 kr.
100 - 249 stk. 183 kr.
250 - 499 stk. 173 kr.
500 - 999 stk. 154 kr.
1.000+ stk. 125 kr.
Log ind og bestil
Varenummer (SKU): W360 Kategorier: , , Tag:

Beskrivelse

Produkt information

Fakta

Varenummer
W360
Vægt
160
Materiale
kaffegrums;PLA
Mål
250 ml
Features

Trykmetode

Dette produkt egner sig bedst til:
tampotryk
Opstartspris
225
Minimum

Generel information

Hvordan bestiller jeg?

Vi anbefaler, at du foretager dine bestillinger på vores brugervenlige B2B-webshop. Her oprettes alle dine produkter, korrekturer, logoer osv. automatisk. Alternativt kan du også sende din bestilling via e-mail på info@sortiment.dk. Hvis du allerede har en bruger i vores system og benytter e-mail til bestillingen, vil tilbuddene og produkterne blive oprettet både på din brugerkonto og sendt til din e-mail.

Kan jeg få en korrektur?

Vi sikrer altid, at du godkender en korrektur og modtager et tilbud, inden din bestilling bliver bindende. Hvis du ønsker at se en korrektur med det samme, kan du blot sende os dit logo, og vi vil sørge for at have skitsen klar inden for få timer.

Kan jeg få en vareprøve?

Du kan nemt få en vareprøve og det er helt gratis, og såfremt du ønsker en vareprøve med dit logo er det forsat gratis hvid der kommer en bestilling på vareprøven efterfølgende. Hvis ikke vil der et trykgebyr på 399,- DKK

Betaling og faktura?

Betalingsproceduren hos sortiment.dk er enkel. Ved din første bestilling vil du altid blive påkrævet at betale før produktion påbegyndes. Efter første ordre eller en vellykket kreditkontrol vil faktura sendes på umiddelbart efter levering af din ordre med betalingsbetingelser på 8 dage medmindre andet er aftalt.

Har du spørgsmål?
Vi sidder klar til at hjælpe.

Yderligere information

Farve