Casual Twill Shirt

Varenummer: 4002

Fra: 500 kr.

Denne garment washed indigo twill-skjorte har en behagelig, faconsyet pasform og lækre detaljer. Et absolut afslappet skjortevalg både til kontoret og en hyggelig frokost. Med button-down krave og den flotte indigo-indfarvning balancerer denne skjorte superflot mellem rå og raffineret.

Antal Discount (%) Pris pr. stk.
10 - 24 stk. 500 kr.
25 - 49 stk. 5 % 475 kr.
50 - 99 stk. 10 % 450 kr.
100 - 249 stk. 15 % 425 kr.
250 - 499 stk. 25 % 375 kr.
500+ stk. 35 % 325 kr.
Log ind og bestil

  Få en skarp pris indenfor 24 timer!


  Varenummer (SKU): 4002 Kategorier: , Tag:

  Beskrivelse

  Produkt information

  Fakta

  Varenummer
  4002
  Vægt
  380
  Farver
  INDIGO
  Materiale
  100% bomulds twill garment washed

  Tryk & broderi prisliste

  Generel information

  Hvordan bestiller jeg?

  Vi anbefaler, at du foretager dine bestillinger på vores brugervenlige B2B-webshop. Her oprettes alle dine produkter, korrekturer, logoer osv. automatisk. Alternativt kan du også sende din bestilling via e-mail på info@sortiment.dk. Hvis du allerede har en bruger i vores system og benytter e-mail til bestillingen, vil tilbuddene og produkterne blive oprettet både på din brugerkonto og sendt til din e-mail.

  Kan jeg få en korrektur?

  Vi sikrer altid, at du godkender en korrektur og modtager et tilbud, inden din bestilling bliver bindende. Hvis du ønsker at se en korrektur med det samme, kan du blot sende os dit logo, og vi vil sørge for at have skitsen klar inden for få timer.

  Kan jeg få en vareprøve?

  Du kan nemt få en vareprøve og det er helt gratis, og såfremt du ønsker en vareprøve med dit logo er det forsat gratis hvid der kommer en bestilling på vareprøven efterfølgende. Hvis ikke vil der et trykgebyr på 399,- DKK

  Betaling og faktura?

  Betalingsproceduren hos sortiment.dk er enkel. Ved din første bestilling vil du altid blive påkrævet at betale før produktion påbegyndes. Efter første ordre eller en vellykket kreditkontrol vil faktura sendes på umiddelbart efter levering af din ordre med betalingsbetingelser på 8 dage medmindre andet er aftalt.

  Har du spørgsmål?
  Vi sidder klar til at hjælpe.

  Yderligere information

  Farve

  Størrelse

  , , , , , ,

  Brand

  Teejays