Bambus vakuum krus

Varenummer: P432.30

136 kr.

Dette unikke fødevaregodkendte krus er lavet i stål 304 SS indvendig og med flot dekorativ bambus udvendig. Holder dine drikke varm i op til 3 timer og koldt i op til 6 timer. Indhold 450 ml.

Antal Discount (%) Pris pr. stk.
1 - 99 stk. 136 kr.
100 - 249 stk. 5 % 130 kr.
250 - 499 stk. 10 % 123 kr.
500 - 999 stk. 15 % 116 kr.
1.000+ stk. 35 % 89 kr.
Log ind og bestil

  Få en skarp pris indenfor 24 timer!


  Varenummer (SKU): P432.30 Kategorier: , , Tag:

  Beskrivelse

  Produkt information

  Fakta

  Varenummer
  P432.30
  Vægt
  Materiale
  bambus, Rustfritt stål
  Mål
  17.5 x ø 8.3 cm
  Features
  Spildsikker

  Trykmetode

  Dette produkt egner sig bedst til:
  CO2 gravering
  Opstartspris
  190
  Minimum
  1

  Generel information

  Hvordan bestiller jeg?

  Vi anbefaler, at du foretager dine bestillinger på vores brugervenlige B2B-webshop. Her oprettes alle dine produkter, korrekturer, logoer osv. automatisk. Alternativt kan du også sende din bestilling via e-mail på info@sortiment.dk. Hvis du allerede har en bruger i vores system og benytter e-mail til bestillingen, vil tilbuddene og produkterne blive oprettet både på din brugerkonto og sendt til din e-mail.

  Kan jeg få en korrektur?

  Vi sikrer altid, at du godkender en korrektur og modtager et tilbud, inden din bestilling bliver bindende. Hvis du ønsker at se en korrektur med det samme, kan du blot sende os dit logo, og vi vil sørge for at have skitsen klar inden for få timer.

  Kan jeg få en vareprøve?

  Du kan nemt få en vareprøve og det er helt gratis, og såfremt du ønsker en vareprøve med dit logo er det forsat gratis hvid der kommer en bestilling på vareprøven efterfølgende. Hvis ikke vil der et trykgebyr på 399,- DKK

  Betaling og faktura?

  Betalingsproceduren hos sortiment.dk er enkel. Ved din første bestilling vil du altid blive påkrævet at betale før produktion påbegyndes. Efter første ordre eller en vellykket kreditkontrol vil faktura sendes på umiddelbart efter levering af din ordre med betalingsbetingelser på 8 dage medmindre andet er aftalt.

  Har du spørgsmål?
  Vi sidder klar til at hjælpe.

  Yderligere information

  Farve

  Brand

  XD Collection