AluMini 500 ml aluminium vandflaske

Varenummer: 0788

61 kr.

Enkeltvægget vandflaske i aluminium med højglans finish, plastikskruelåg med nøglering og metalkarabinhage. Karabinhagen er ikke egnet som klatreværktøj. Spildfree. Kapacitet 500 ml.

Antal Pris pr. stk.
1 - 99 stk. 61 kr.
100 - 249 stk. 58 kr.
250 - 499 stk. 55 kr.
500 - 999 stk. 49 kr.
1.000+ stk. 40 kr.
Log ind og bestil
Varenummer (SKU): 0788 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Produkt information

Fakta

Varenummer
0788
Vægt
84
Materiale
aluminium
Mål
500 ml
Features

Trykmetode

Dette produkt egner sig bedst til:
lasergravering
Opstartspris
113
Minimum

Generel information

Hvordan bestiller jeg?

Vi anbefaler, at du foretager dine bestillinger på vores brugervenlige B2B-webshop. Her oprettes alle dine produkter, korrekturer, logoer osv. automatisk. Alternativt kan du også sende din bestilling via e-mail på info@sortiment.dk. Hvis du allerede har en bruger i vores system og benytter e-mail til bestillingen, vil tilbuddene og produkterne blive oprettet både på din brugerkonto og sendt til din e-mail.

Kan jeg få en korrektur?

Vi sikrer altid, at du godkender en korrektur og modtager et tilbud, inden din bestilling bliver bindende. Hvis du ønsker at se en korrektur med det samme, kan du blot sende os dit logo, og vi vil sørge for at have skitsen klar inden for få timer.

Kan jeg få en vareprøve?

Du kan nemt få en vareprøve og det er helt gratis, og såfremt du ønsker en vareprøve med dit logo er det forsat gratis hvid der kommer en bestilling på vareprøven efterfølgende. Hvis ikke vil der et trykgebyr på 399,- DKK

Betaling og faktura?

Betalingsproceduren hos sortiment.dk er enkel. Ved din første bestilling vil du altid blive påkrævet at betale før produktion påbegyndes. Efter første ordre eller en vellykket kreditkontrol vil faktura sendes på umiddelbart efter levering af din ordre med betalingsbetingelser på 8 dage medmindre andet er aftalt.

Har du spørgsmål?
Vi sidder klar til at hjælpe.

Yderligere information

Farve

, , , ,