UDVALGTE NYHEDER

JULEN 2022

Scroll ned og se et lille udvalg af vores julegaver i forskellige priskategorier. Du vælger selv hvilke gaver du vil have ind på jeres julegaveshop – eller du kan selvfølgelig også få det som et “kryds af” katalog, hvis dine ansatte fortrækker det.

Smeg brødrister

Smeg TSF01 brødristeren har et unikt design, der er tilgængeligt i mange forskellige farver for at imødekomme din personlige smag og matche farverne i dit køkken.

Gaven indeholder

Smeg brødrister – hvid

Vejl. butikspris: DKK 1299,95

Din gavepris:    

800 DKK

SUP PADDLEBOARD

Seaspear boardet er et slidstærkt, let allround board til hele familien i super kvalitet med imponerende volumen, så selv den helt voksne mand får fuldt udbytte af det. Det 15 cm tykke board giver en rigtig god bæreevne og stabilitet.

Gaven indeholder

Paddleboard 1 lags 320x81x15cm allround air sup pakke med board

Vejl. butikspris: DKK 1699,95

Din gavepris:    

800 DKK

Hverdags luksus

De plastfrie produkter fra Smith&Køster er udviklet med omtanke for at passe på miljøet. Smith&Køster er håndlavede danske wellness- og hudplejeprodukter, som er baseret på naturlige ingredienser med de bedste kvalitetsråvarer. Produkter er uden tilsætningsstoffer og parabener og flere er veganske og økologiske. Produktpakken indeholder Shampoo og balsam bar, som fugter og plejer din hår i dybden med den skønneste duft af lemongrass og bergamot.

Gaven indeholder

Hydrating Shampoobar – Hydrating Conditioner bar – Garden Mist håndsæbe – jule Håndsæbe – Sæbepose – Wave sæbebakke L11xW8 cm.

Vejl. butikspris: DKK 398,95

Din gavepris:    

300 DKK

Magnet bordskåner

Funktionel bordskåner med magneter,
som gør, at bordskåneren følger med gryden rundt.

Bordskåneren kan foldes sammen, så den fylder minimalt i køkkenet.

Gaven indeholder

MAGNETIC WOOD TRIVET – EG: H24 × B11,5 CM

Vejl. butikspris: DKK 299,95

Din gavepris:    

150 DKK

Populær stålflaske

Sagaforms meget populære stålflaske i en mat, trendy finish. Flasken er dobbeltvægget, hvilket betyder, at den kan holde din drinke iskolde i 24 timer eller varme i 12 timer. Sats på en langtidsholdbar vandflaske til dig selv og for miljøets skyld. Rummer 50 cl.

Gaven indeholder

2 stk. termoflasker fra sagaform i blå

Vejl. butikspris: DKK 399,95

Din gavepris:    

150 DKK

ÅRSFUGL POPPY 2022

Årets fugl 2022 er Poppy, der er inspireret af den ro og tilstedeværelse Kay Bojesens var i besiddelse af, når han designede. Det kræver fokus og fordybelse at være kreativ og skabe, og det minder Poppy os om med sine afdæmpede farver i røde nuancer, der er jordnære og skaber ro. Kroppen har en dyb, vinrød farve, der komplimenteres af hovedet i en smuk terrakotta og de blanke, orange ben og næb. Tilsammen giver det en elegant og harmonisk fugl med et balanceret og klassisk udtryk.

Gaven indeholder

(39414) Poppy Year Bird 2022, vinrød, H: 12,5 cm

Vejl. butikspris: DKK 499,95

Din gavepris:    

300 DKK

Eva Trio stegepander

Med Eva Trio stegepanden er du godt udstyret, når der skal steges kød, fiskefrikadeller eller et hurtigt spejlæg.

Varmekilder:

  • Induktion
  • Glaskeramisk
  • Gas

Gaven indeholder

Eva trio stegepande Ø20 cm & Eva trio stegepande Ø26 cm

Vejl. butikspris: DKK 1549,95

Din gavepris:    

400 DKK

PROPTRÆKKER & OPLUKKER

Kay Bojesen skabte flere designs i løbet af 1940’erne. Proptrækkeren og oplukkeren er en del af de designs som den dag i dag indgår i Menageri kollektionen. Taktilt materiale og form giver et lækkert greb og den velkendte runde bløde følelse fra Kay Bojesens designs. Mørk valnød som giver et eksklusivt look.

Gaven indeholder

(39115) Oplukker, L: 15,5 cm & (39116) Proptrækker, L: 11 cm

Vejl. butikspris: DKK 699,95

Din gavepris:    

400 DKK

WOOD WALL

Wood Wall er en ny og spændende hylde med læderstropper.

Den har et moderne og elegant udseende og passer perfekt ind de fleste rum. Med sin enkelhed og det fine design kan den bruges i ethvert miljø – både i en- tré, badeværelse, køkken og stue. Hylden pynter overalt og den egner sig bl.a. til opbevaring af nips, billeder, blomster og lys.

Wood Wall er nem at montere på væggen, og der er mulighed for at ”bygge” flere hylder oven på hinanden, således at hylden fremstår som en reol. Den er fremstillet af massivt ege træ, og stropperne er ægte kernelæder.

Gaven indeholder

WOOD WALL / HYLDE B60 × D25 × H32 CM

Vejl. butikspris: DKK 1027,95

Din gavepris:    

500 DKK

SALT/PEBER KVÆRN EG

Eksklusiv salt/peberkværn + køkkenrulleholder fra Andersen furniture med keramisk kværnmekanisme ”Crushgrind” i høj kvalitet.

Der er nem påfyldning af krydderier, idet toppen let tages af kværnen.

Gaven indeholder

Saltkværn, peberkværn & køkkenrulleholder

Vejl. butikspris: DKK 1027,95

Din gavepris:    

500 DKK

RUSTFRIT STÅL GRYDESÆT

Eva Trio’s gryder og pander i rustfrit stål er skabt i en kvalitet, der gør det næsten umuligt at slide dem op, og designet er så klassisk, at tiden aldrig kan løbe fra det. Det er kogegrej, der holder aften efter aften, år efter år – og kan bære, at tendenserne skifter, og tiden går.
I år fylder Eva Trio tilmed 45 år!

Gaven indeholder

Kasserolle 1,1 l, gryde 2,2 l & gryde 3,6 l

Vejl. butikspris: DKK 1789,95

Din gavepris:    

560 DKK

HAMMERSHØI SAMPAK

HAMMERSHØI KVÆRNE
SÆT MED 2 STK. Denne salt/peber-kværn fra Kählers Hammershøi-stel er et spændende møde mellem de elegante nordiske materialer keramik og træ. Kværnen er udsmykket med en fin og yndefuld knop, som udover at være en elegant detalje, også har en funktionel fordel.

KØKKENRULLEHOLDER
Lad køkkenrulleholderen, der ofte er en glemt hverdagsgenstand, få en helt særlig plads i køkkenet eller på spisebordet – og skab lidt hverdags-designglæde med et klassisk design i høj kvalitet.

Gaven indeholder

(39115) Oplukker, L: 15,5 cm & (39116) Proptrækker, L: 11 cm

Vejl. butikspris: DKK 1229,95

640 DKK

Se gavekataloget 2022

Vores julegavekatalog 2022 er spækket med flotte gaver fra store anerkendte brands!

     NYHED!

Se gavekatalog