Skip to main content

Vi har et stort fokus på at nedbringe vores belastning på miljøet både internt såvel som eksternt.

Stort udvalg af miljøvenlige reklameprodukter.

Vi har gjort det let og overskueligt at handle miljøvenligt. Bare hold øje med vores eco-mærkede produkter. Eco-mærket betyder at produktet er et godt miljøvenligt valg. Det kan eksempelvis være fremstillet af genbrugsplast eller af økologisk dyrket bomuld. Eller også er produktet biologisk nedbrydeligt. Når du vælger et miljømærket produkt, træffer du ikke kun et godt miljøvalg i øjeblikket, men du afgiver også en stemme for flere miljøvenlige produkter i fremtiden.

Vi arbejder systematisk for at reducere vores kontors miljøpåvirkning.

Det betyder at vi altid vælger miljøvenlige alternativer når det er muligt. Det betyder eksempelvis at vores affald sorteres og genbruges, vi anvender miljøvenlige tryk og broderi maskiner, og vælger miljøvenlige alternativer når vi køber kontorartikler, mad og drikke. Vi arbejder for at kontoret er så klimaneutralt som muligt.

Gennemsigtighed er nøgleordet

Med indsigt og åbenhed fra vores samarbejdspartnere er vi klædt på til at kunne dele og servicere dig hele vejen fra råmaterialet til det endelig produkt.
Ansvarlig bomuld

I sortimentet er størstedelen af vores tekstil produkter produceret med anvendelse af ansvarlig fremstillet bomuld til vores. Vi har med høje krav udvalgt lige præcis de skarpeste leverandører indenfor branchen, hvor bæredygtighed, god kvalitet til fornuftige priser ikke er et kompromis. Ofte testes den rå bomuld for pesticider inden den videre forarbejdning. Du finder derfor også EU-Blomsten på mange af vores tekstil produkter, som kræver løbende udarbejdelse af produktionstest, dokumentation og sporbarhed i modsætning til anvendelse af traditionel økologisk bomuld.

Recycled

Både i kategorien profilbeklædning og reklameartikler er her også et stort udvalg af produkter hvor materialet er genadvendt – også kaldet recycled. Polyester og plastik er to materialer der fungerer og bruges ofte når vi taler recycled. Hos Sortiment.dk bruges det i produktionen ved at der anvendes post-consumer plastik, som er genanvendt plast, der er indsamlet fra slutbrugerne. Gennem en unik proces forvandles f.eks. genbrugte plastflasker til recycled polyester, som er med til at reducere CO2 udledningen.

Social ansvarlighed

I produktionerne af produkterne ligges der vægt på et socialt og miljømæssigt ansvar. Vi samarbejder kun med leverandører, der er godkendt og auditeret i forhold til EU’s kriterier samt efterlever alle vore leverandører fairtrade principper indenfor social, miljømæssig og etisk ansvarlighed, som er med til at sikre gode arbejdsvilkår for hele værdikæden.

GOTS

GOTS certificeringen dækker alle stadier i forsyningskæden. Gennemsigtighed gennem alle kæder er et krav, og alt skal dokumenteres og godkendes via GOTS’ kontrollanter. Allergi fremkalende, kræftfremkaldende eller giftige kemirester er ikke tilladt i tøj, der er GOTS certificeret. Der stilles yderligere krav til ydeevnen af tekstilerne med parametre for farveægthed samt krymp. Stol kun på GOTS produkter med Logo + Licens nr.
Dette kan verificeres i GOTS database her.