Det skal være

nemt sjovt overskueligt anderledes at bruge Sortiment.

Tilpas dit helt egen sortiment
Tilbud online på 24 timer!
Medarbejder funktioner
Egen logobank!

Den hurtigeste vej til produkter med logo!

Når du som kunde opretter en konto hos Sortiment, får du automatisk dine produkter oprettet online, så du altid har dem lige ved hånden og let kan genbestille.  –  Du får adgang til hele vores sortiment og en masse smarte funktioner, som alt sammen er med til at give dig et overblik du ikke er vant til. Vores mission er at det skal være nemt, hurtigt og overskueligt for alle der vælger at blive klædt på hos Sortiment.

Bestil vores produkter præcist som du vil have dem

Du vælger helt selv hvilke produkter du ønsker pris og logo på. Efter du har sendt en forespørgsel, kan du forvente at dit tilbud er klar under “mine produkter” senest 24 timer efter. Når produktet er klar kan du enten godkende og bestille eller afvise hvis du ønsker at vi skal rette noget – det er alt sammen op til dig.

Medarbejder funktioner og overblik

Vi har forhørt os hos en lang række virksomheder og foreninger, og svaret er det samme. Det kan være omfattende og ofte virke uoverskueligt at skulle bestille beklædning, merchandise eller reklameartikler med logo. Derfor har vi udviklet et system hvor du kan alt ligefra oprettelse af dine medarbejdere og lade dem indtaste deres størrelse til at følge med hele vejen til de har bestilt. Du står derfor ikke med ansvaret og arbejdet med store excel filer. Du får overblikket, systemet klarer resten!